DailyBusiness
Bursa job-urilor middle si top management
Lugera & Makler. "Salutam initiativa KeyJobs de a aduce laolalta specialisti de middle si top management intr-o comunitate exclusivista si avem incredere in potentialul acestui proiect. Asteptam cu mult interes ca demersurile de lansare a acestui portal sa se reflecte in cel mai scurt timp in calitatea aplicatiilor."
Alexandru Raducu (Regional Sales Coordinator - Dunare Marea Neagra - Moldova). "KeyJobs este prima companie de "recrutare online", care confirma calitatea serviciilor pentru care am platit, fapt ce denota seriozitate si profesionalism. Trebuie sa recunosc ca am ramas uimit cand am primit la scurt timp dupa inregistrare un e-mail din partea unui Consultant Senior HR - KeyJobs, asigurandu-ma de tot suportul de care am nevoie oricand am nevoie. Felicitari!"
Serban Georgescu, director general Bubble Online "Am apelat la acest serviciu pentru ca nu trebuia sa imi asum riscul de pe site-urile de recrutare: sa ma pierd printre sute, poate chiar mii de CV-uri"
Viorel Pana, manager MC 21 Consulting "Suma pe care am platit-o este mica in comparatie cu siguranta pe care mi-o ofera faptul ca responsabilul de HR stie din start ca sunt un candidat relevant. Spre surprinderea mea am primit oferta de job fara macar sa fi cautat in mod special"
Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!