Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Activitatea pe forum a lui: Gabriela Carmen Enescu

Data: Vineri, 12 Martie 2010 12:33:06
Titlu: pro
sustin ceea ce spune Sorin. Calitatea face diferenta.
Data: Joi, 11 Martie 2010 15:53:46
Ceea ce nu se ia in calcul este cursul valutar si fluctuatia acestuia. Sa nu uitam ca salariile au fost blocate la RON si putine companii mai platesc la cursul zilei - Euro/Ron cu toate ca negocierile salariale au fost initiale in EURO la cursul zilei. Daca salariile sunt blocate la RON de ce nu vedem in piata imobiliara si preturi in RON ? Puterea de cumparare a populatiei este...
Data: Joi, 11 Martie 2010 14:17:26
Titlu:
Va rog sa imi permiteti sa va contrazic cu privire la anumite puncte expuse de dumneavostra. Presa preia ceea ce se declara ! Un exemplu concret sunt interviurile pe care eu personal le-am dat catre presa in care mi-am expus punctul de vedere , punct de vedere care a fost prezentat ca atare si netrunchiat. Vorbiti despre site-uri de imobiliare cu anunturi numai de la proprietari care...
Data: Joi, 25 Februarie 2010 15:20:26
http://www.financiarul.com/articol_40539/analistii-imobiliari-manipuleaza-piata-dupa-propriile-interese.html
Data: Miercuri, 17 Februarie 2010 16:39:46
Titlu:
Nu s-a invatat nimic atata timp cat toti viseaza sa se imbogatesca peste noapte !!! Politica de pret depinde si de niste factori economici , nu ? Cand decizi ca produsul pe care il vinzi valoareaza mai mult trebuie sa ai si o justificare !!! Sa facem un tablou economic al tarii in care traim si poate asa vom intelege ca oricine va dori sa mai speculeze in imobiliare, va fi sortit...