Incepand cu anul 2007, dupa aderarea Romaniei la UE, cetatenii romani in calitate de cetateni europeni pot lucra ca functionari europeni. Un tanar absolvent de studii superioare, caruia nu i se cere experienta profesionala, poate candida pentru un post de administrator junior, al carui salariu de baza lunar este de 4350 Euro.
Concursul pentru accesul la aceste posturi este specific, complex si necesita o pregatire specifica si sustinuta.
Pentru ca am constatat ca aceste oportunitati si procedura de acces la aceste posturi nu este suficient cunoscuta, am "specializat" QualiTrainer pe training intensiv si extensiv, personalizat, pentru concursurile EPSO (Agentia Europeana pentru Selectia de Personal).
Si m-am hotarat ca sub sloganul "Training youths for the EU" sa valorific experienta personala de lucru la Curtea Europeana de Conturi din Luxemburg si alte experiente relevante pentru aceste programe.
As vrea sa aflu daca acest subiect este intr-adevar de interes (cum consider eu) si ce nevoi specifice au cei interesati de el. Poate ca la unele pot raspunde.
Bun venit, Guest!
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!
Forum KeyPeople Oportunitati de cariera in institutiile Uniunii Europene
Forum KeyPeople:
Domenii de interes
»
Cariere
»
Oportunitati de cariera in institutiile Uniunii Europene
Sondaj: Sunteti interesat de pregatire pentru concursurile EPSO pentru o cariera in institutille UE?
3 voturi, 100%
0 voturi, 0%
Manuela Lavinia Toma:
Oportunitati de cariera in institutiile Uniunii Europene
Acum un an sau mai mult (Sambata, 04 Februarie 2012 23:09)
* Inainte de a utiliza forumul KeyPeople, te rugam sa iei la cunostinta regulile de utilizare.