Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Forum KeyPeople Ghid pentru marketing online: Happy Online Customers - Free Download

Forum KeyPeople: Domenii de interes » IT & Online » Ghid pentru marketing online: Happy Online Customers - Free Download
Ionut Dragu
Ionut Dragu: Ghid pentru marketing online: Happy Online Customers - Free Download
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 14 Septembrie 2011 14:25)
Salut. Acesta este primul meu post si m-am gandit sa iti ofer ceva valoros, care te poate ajuta sa iti maresti vanzarile online.

Am facut acest ghid si am vrut sa il dau gratis , pentru ca am vazut multe seminarii de internet marketing care erau promovate ca fiind "cele mai tari" dar majoritatea aveau la baza acesta strategie, care a devenit un lucru de baza in internet marketingul din SUA.

Asa ca am vrut ca si cei din Romania sa stie aceasta strategie.
P.S.: Acest ghid nu reprezinta o modalitate de imbogatire peste noapte.

"Descopera Sistemul care iti poate dubla vanzarile online, transforma vizitatorii websitului in clienti multumiti si reduce numarul clientilor nemultumiti"

Ai un magazin online si vrei sa iti maresti vanzarile?

Te-ai saturat sa platesti bani buni pentru strategii de marketing care nu dau rezultate?

Vrei sa ai mai mult timp liber, pentru a fi alaturi de cei dragi?

Vrei ca oamenii sa iti aprecieze mai mult timpul si energia pe care le-ai investit in afacerea ta?

Vrei ca oamenii sa isi dea seama cu adevarat de cat de bune sunt produsele tale?

Ai o afacere locala si vrei mai multa expunere?

Ai un blog pe care vrei sa il monetizezi?

Vrei sa iti imbunatatesti relatia cu cititorii blogului tau?

Vrei ca mesajul tau sa ajunga la oamenii potriviti, care cauta deja un produs ca al tau?

Vrei sa ai mai putini clienti nemultumiti?

Atunci trebuie sa intri pe

http://www.auto-pilot-profits.mug.ro/

si sa descarci GRATIS ghidul Happy Online Customers
Axellta Farcas
Axellta Farcas: Re: Ghid pentru marketing online: Happy Online Customers - Free Download
Acum un an sau mai mult (Luni, 03 Octombrie 2011 20:43)
Foarte bun !! Doar de invatat ai dupa ce citesti!