Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Forum KeyPeople Doamnei Laura Mitchell din New York, Doamnelor " ...escu " din Bucuresti

Forum KeyPeople: Domenii de interes » Lifestyle » Doamnei Laura Mitchell din New York, Doamnelor " ...escu " din Bucuresti
Adrian PETRE
Adrian PETRE: Doamnei Laura Mitchell din New York, Doamnelor " ...escu " din Bucuresti
Acum un an sau mai mult (Sambata, 12 Februarie 2011 02:09)
Doamnei Laura Mitchell din New York
Doamnelor �� escu� din Bucuresti

Pe vremea studentiei lucram la Lowell Hotel din New York, un mic, discret aproape
invizibil si greu de gasit dar deosebit de luxos hotel, resedinta ascunsa a superstar-urilor si a bogatasilor de pretutindeni in vizita in New York;
Pentru multi New York-ezi insa devenise traditie sa se rasfete, de cateva ori pe luna sau macar in zilele deosebite din an, cu o noapte de desfatare in hotel, o cina romantica in Post House Restaurant si apoi cu un mic dejun imparatesc in camera.
Toti oaspetii nostri la Lowell erau foarte speciali dar New York-ezii erau de-a dreptul minunati emanand atata placere de viata si aducand o atmosfera atat de relaxata incat te faceau sa uiti si ca de fapt erai la �munca�.
Era mereu o deosebita placere sa-i primim pe dna. si dl. Mitchell, vecinii nostri de peste drum, care ne molipseau pe toti cu buna lor voie si bucuria de a se intoarce, de fiecare data la Lowell de parca ar fi fost plecati de secole undeva foarte departe.
Intr-o buna zi mi-am permis sa-i intreb cum de-si renoveaza atat de des somptuosul apartament care ocupa intreg etajul cladirii de peste drum, cu portar, receptie si concierge ca la un hotel de lux, de vin mereu la noi atat de fericiti.
Domna Mitchell, mi-a raspuns amuzata, spre uimirea si satisfactia mea:
"Oh, nu Adrian, pentru noi este de fiecare data o experienta minunata revenirea la Lowell. Este ca o seara la un spectacol cu artisti minunati care ne rasfata!
Este ca o evadare din rutina zilnica. Aici primim de fiecare data o rasplata minunata: uitam de griji, avem o cina minunata, schimbam decorul si regasim atatia prieteni! Si diminetile la voi sunt perfecte: John (butler-ul) imi aranjeaza micul dejun, eu citesc ziarele mondene pregatite de el din vreme, pe care nu-mi permit sa le citesc acasa, chicotesc si ma amuz in timp ce Lawrence (sotul) se uita circumspect peste ochelari la mine de parca ar fi cu o alta femeie in camera!!!."
Am ramas foarte impresionat de bucuria dnei Mitchell de a ne revedea, pe toti cei de la Lowell atat de des, de cat de simplu poate fi pentru unii oameni sa fie sofisticati si sa se bucure in acelasi timp de viata.
Atunci m-am sfiit sa-i marturisesc dnei Mitchell cat de reciproca era bucuria revederii si cu regret, nici nu am mai avut vreodata ocazia sa-i spun ce izvor de inspiratie si de entuziasm au fost vizitele ei la Lowell pentru un tanar student emigrant, evadat din epoca de aur.
Peste 20 de ani insa m-am revansat intr-un fel fata de toate doamnele Mitchell care mi-au presarat drumul in viata cu momente memorabile si cu exemplul lor de viata drept pentru care le-am dedicat ideea acestui hotel.
Asa s-a nascut Carol Parc Hotel pe care astazi il dedic tuturor doamnelor Mitchell din New York care m-au inspirat atunci dar mai ales doamnelor "...escu" din Bucuresti care au descoperit intre timp arta de a trai, care ne inspira astazi si ne aduc atata bucurie cu vizitele lor la Carol Parc Hotel caruia i-i dau viata prin prezenta lor aici.
Bun Venit si o Seara Minunata in micul palat de pe cel mai inalt punct natural al Bucurestiului!