Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Forum KeyPeople Google ne invata cum sa promovam si sa vindem Romania pe internet

Forum KeyPeople: Domenii de interes » Turism » Google ne invata cum sa promovam si sa vindem Romania pe internet
Sondaj: Dvs. ati utiliza lastminute un serviciu sms pentru a descoperi cele mai bune oferte de masa sau cazare pe o raza de 20 de km ?

9 voturi, 82%

2 voturi, 18%

0 voturi, 0%

0 voturi, 0%

0 voturi, 0%
Eugen Rasina
Eugen Rasina: Google ne invata cum sa promovam si sa vindem Romania pe internet
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 10 Martie 2010 10:18)
In tara mea, am dat o lege, ca in 48 de ore, toata infrastuctura din turism, sa-si faca o adresa obligatorie de @gmail.com, cu o anumita codificare care sa usureze activitatea unor call centere viitoare.
Caracterele numerice sunt mai usor de comunicat telefonic( "o", one, two, three, for, five, six, seven, eight, nine ) , deci am renuntat la denumirile unitatilor si le-am codificat, de ex. [email protected] sau [email protected].
Va las imaginatia sa lucreze, pentru (MM)Maramuresh, (R)rural, 2 margarine, 001 = Pensiunea LaBabaSurda sau (BV )Brasov, (City)Urban, 3 stele, 002 - Hotel LaGri.
E simplu sa iti creezi un sindicat , sa ai acces la informatii sau la un newsletter daca exista o comunitate de interese pe @gmail.com, cum ar fi, am vazut undeva pe Google, Romanian Hospitality Infrastructure.
Unitatile vor fi usor promovate cu utilitatile Google.
In curand turistii vor avea acces la o noua platforma de planificare a calatoriilor, tot pe Google.
Exista platforma GoogleMaps de identificare a opririlor pentru masa si innoptare.
In schimb, in tara mea, m-am lovit de o problema, multi nu aveau acces la internet, sau daca aveau o adresa de e-mail, contul era tot timpul blocat de capacitatea scazuta a memoriei pentru extensiile [email protected] .
Am inceput sa sun la hoteluri, dar au raspuns foarte greu chiar oamenii din frontdesk , in 50% din cazuri nu stiau adresa de e-mail, care era la patron, "inchisa in seif ".
La pensiuni, am nimerit in jurul amiezii, bunicutzele, care nu prea auzeau, si care chemau un nepot, iar in final aparea si proprietara.
Am inteles ca Google e departe de multi, chiar de unii care au adresa de web personala, si nu mai doresc nimic in plus.
Dar eu am gandit PENTRU COMUNITATE mai departe si am creat pentru zonele care nu au internet individual, call center-uri rurale, in Primarii, cu functionare 8 - 22 sau in Oficiile Postale.
Pensiunile din zona, din taxele locale ( taxa hoteliera ), suporta un fotograf cu cunostiinte de calculator.
Am creat o baza de date, fotografii digitale si text in format Word., cu atractiile zonei, cu pensiunile, cu toate anotimpurile, la care sa aiba acces gratuit, toti cei din online care promoveaza TARA.
Pentru ca e foarte ieftin am inclus si un serviciu de comunicatii SMS care sa arate disponibilitatea zilnica a unitatilor. Chiar din camp, de la lucrul fanului, se poate trimit un mesaj sms cu 0.05 euro, la call center, "Doua camere libere azi [email protected]".
Turistii au inceput sa vada si sa-si planifice calatorii in tara mea salbatica.
Incredibil,...am vazut...potop de englezi, americani, australieni cu Androidul in mana, calare pe o bicicleta sau cu masina inchiriata, relaxati, vizitau tzara.
Am reusit !

Ah, ce vis ciudat am avut, ce sonerie ciudata are si telefonul asta...hmm sa fie ce migrena am,...sa-mi fac o cafea si sa plec sa-mi caut un job. Poate azi am o sansa.

Visul de mai sus este proprietatea intelectuala a celui care l-a visat si nu poate fi utilizat in alte tari, fara acordul meu.
anonim
Anonim: deja ma bucuram
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 10 Martie 2010 10:47)
Deja ma bucuram ca traiesc in RO. Dar am citit mai departe.... iti urez "buna dimineata". Ai fost vreodata la Viscri sau la Biertan? Multi sateni ofera cazare si masa si nu numai... linistea de acolo si peisajul sunt superbe... ca de altfel multe din Romania. La Viscri poti fi cazat intr-o casa din secolul 15, ba chiar dormi in lenjerie facuta cu instrumentele din sec 15. Varsta locuitorilor de acolo e destul de inaintata... asa ca ma intreb (retoric) cine sa se ocupe acolo de internet? Iar ca Viscri mai sunt multe alte sate cu pensiuni si cu restaurante foarte bune.
anonim
Anonim: Da, am fost la Viscri
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 10 Martie 2010 11:09)
...chiar inaintea Printului Charles.
Multe weekenduri din copilarie le-am petrecut la Viscri, in scop de vanatoare, tatal meu a fost foarte pasionat de acest hobby, desi nu impusca ursi. Ii placeau mistretii si capriorii.
Eu domeam in casa paznicului, nea Vasile, ma jucam cu Doru si cu cainii sarmosi, petreceam multe clipe la gratare, cules de ciuperci si vizite la stane.
Din pasiune pentru vanat si vanatoare, paznicul, nea Vasile, a murit in mijlocul naturii, pazit de cei trei caini de mistreti, pe care ii urca in atasul motocicletei sale. Tatal meu a realizat crucea metalica in padure, in cinstea bunului prieten. Sper sa mai existe daca nu o fi ajuns la fier vechi.
Nu pot uita casa din lemn, foarte veche si drumurile mocirloase de la Dacia, podurile din lemn, subrede, dar totul avea farmec.
Turistii germani care au vizitat Viscri anul trecut pe biciclete, au prins ploi diluviene si s-au scufundat efectiv in mlastinile drumurilor ce leaga localitatea de Brasov.
Nu am mai fost fizic la Viscri de 30 de ani, dar imaginar sunt alaturi intotdeauna de Maiestatea Sa Printul Charles.
Azi am avut ragaz de o calatorie imaginara.
Eugen Rasina
Eugen Rasina: Autentificare si detalii
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 10 Martie 2010 11:44)
Comentariul de mai sus imi apartine desi m-am autentificat, a fost salvat cu "anonim".
In curand, in satele cu batranei va fi necesara implementarea robotzilor.
Un callcenter local, chiar rural, poate fi un robot care sa preia sms-uri si sa le retransmita la firma mama.
Cred ca un apropiat al bunicutilor care fac bani din turism, ar putea trimite un sms saptamanal.
Daca va fi cazul se pot importa si robotzi humanoizi dezvoltati de japonezi( cititi va rog japoneji ), care sa faca pe receptionerii, dar singurul inconvenient va fi ca trebuie sa va faceti patul singur si curantenia, plus mancarea, daca alegeti cazare , in liniste, "la batranei".
Firma noastra are un program pentru transformarea unitatilor de cazare rurale, nerentabile, in centre de ingirjire batrani, chiar cu extensie de program pentru ingrijire la domiciliu.
Avem doua accesorii pentru optimizarea timpului alocat ingrijirii batraneilor, in casa lor, unul este un "robot de incalzire ", al doilea se refera la igiena si poate fi robot, dar e cam scump, in schimb avem si o varianta "manuala", mai accesibila, pentru Romania.
anonim
Anonim: anonima de mai sus
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 10 Martie 2010 20:43)
Prima "replica" la comentariul de la inceputul topicului imi apartine. Ma numesc Ela, Ela Golubov. Citesc de ceva timp subiectele ce se dezbat aici si doresc sa ma inscriu pe site. O voi face chiar in seara aceasta.

Hm... 30 de ani... Am descoperit Viscri printr-o intamplare cu cca 6 ani in urma si ultima oara am fost acum 3 ani in urma. Aceeasi doamna care mi-a fost ghid acum 6 ani, m-a servit cu prune din prunii din livada bisericii. Oamenii se bucura de fiecare vizitator iar modestia lor e de-a dreptul brand. Nu sunt atat de impresionati de faptul ca printul Charles are o casa acolo, isi doresc doar ca oamenii sa vina si la ei. Pacat ca drumul trece printr-un sat de.... (sa zicem) rromi, care sunt foarte multi si foarte galagiosi si foarte agasanti... Dar cum treci de ei deja ai sentimentul ca te afli in alta lume.

Pana nu demult am locuit in Brasov, acum locuiesc in Bucuresti. Recitesc ce am scris mai sus si constat ca mi s-a facut dor de Viscri si de munte.
Eugen Rasina
Eugen Rasina: Bona de la Viscri
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 10 Martie 2010 21:22)
Prima bona a fost de la Viscri, nu din Philipine. O sa radeti, o sa spuneti ca epatez, ca ma dau mare ca sa atrag clienti, dar asa s-a nimerit in casa noastra. Era in anii '70 si fata in casa era blonda, o chema Ana si am avut noroc sa fiu ingrijit de o demna urmasa cu radacini in breasla babysitterilor traditional romanesti.
Viscri era locul magic, de sfarsit de saptamana, inca mai erau sasi, care convietuiau in buna pace cu romanii, si cu celelalte minoritati.
Prima dragoste de caini s-a conturat aici, erau terierii sarmosi de vanatoare, desi nu prea prietenosi, nici prea ingijiti si care uneori trebuiau cusuti dupa partidele de goana dupa coltzosi.
Gashtele galagioase de pe ulita larga, sistematizata generos de sasi, erau nelipsite pe perioada de vara.
Tzepusele pentru gratare, taiate din ramuri de alun erau preocuparea mea de baza, in special cioplitul cu cutitul de vanatoare si ascutitul lor, pentru a sustine vreo 10 cotlete per una.
Cam doua lazi de bere erau de nelipsit pentru grupul de la chermeza campenesca, dar si damigeonul din sticla cu invelis de nuiele impletite, care continea precis un vin bun.
Si ca tot mi-ati tulburat amintirile, retin ca intr-o asemenea zi, am participat la o vanatoare imaginara de godaci de curte, o turma de vreo 20 de grohaitori scapati la pascut pe langa gratarele noastre.
Doru era prietenul meu pentru ca era priceput la caini si avea bicicleta Kent cu coarne, una galbena. Sentimentele interumane nu erau conditionate de nimic la acea vreme, simpla vizita era un motiv de bucurie.
La scoala de weekend Viscri, program care a durat vreo 10 ani, copiam un model, personalitatea tatalui meu.
Adelina Maries
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 10 Martie 2010 21:59)
Stimate domn, Eugen

Partea cu codificarea gmail si comunicarea in cadrul unor grupuri de discutii nu e foarte populara la noi.

Dar ideea cu crearea unui call center pentru oferta turisica in Romania- va fi o afacere si un mod de promovare de succes. Mi se pare foarte simplu sa suni la un call center si sa spui de exemplu: - ma intereseaza oferta de cazare Cheile Bicazului si modalitati de petrecere a timpului liber in zona- iar operatorul sa-ti raspunda pe e-mail cu un raport in functie de preferinte asupra zonei vizate. Eu una as utilaza serviciile unui astfel de call center si nu doar pentru pensiuni si alte servicii turistice.

Atat timp cat va fi cineva care sa se ocupe activ de toata aceasta activitate pentru a putea furniza informatie de calitate si actualizata va fi un succes.

Despre comunicarea cu pesiunile e intr-adevar greoi, fie nu-ti raspund, fie nu au telefon si trebuie sa suni la primarie, fie ca adresa de e-mail nu mai e valabila etc.

Mult succes
Eugen Rasina
Eugen Rasina: Lampa lui Aladin
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 10 Martie 2010 22:44)
Key People va ureaza vise placute si implinirea tuturor dorintelor. Bine ati venit in Club. Este un loc unde puteti descoperi chiar si Lampa lui Aladin, aveti grija sa nu cereti implinirea a mai mult de trei dorinte, cand veti intalni duhul lampii.

Pentru doamna Ela:
Imi place cum scrieti despre momentele traite in vacante, va invit sa ma contactati la E-mail: [email protected].
Sunt Brasovean, un batranel uschit, pe bloguri tinerii utilizeaza "bosorog", poate creativ, de 40+, ( v-ati mirat ca am vizitat acum 30 de ani Viscri ), deschis pentru voluntariat, si ...as dori sa nu invidiati pe nimeni pentru ca va cauzati si activati singura, anumite afectiuni. Trebuie sa va bucurati de ce aveti dvs. si de ce vi s-a oferit dea lungul vietii. Nu trebuie sa va fie frica nici de viitor.
ANTONIU VIOREL BUTNARU
ANTONIU VIOREL BUTNARU: Re: Google ne invata cum sa promovam si sa vindem Romania pe internet
Acum un an sau mai mult (Luni, 13 Septembrie 2010 15:43)
Pe adresa, firma, sau numele tau

NOI POSTAM CARTEA DE VIZITA DIGI-DINAMIC

PERSONALIZATA, IN 5 VARIANTE PROMO.

Gazduire in GOOGLE - domeniu.ro- spatiu 1, 2, sau 3 ani

Alege! una din variante : [+ 2 BONUS ]

1. Foto brand + text pub. [500 cuv.] = 15 - 20 foto

2. Foto reportaj + text pub[1000 cuv] = 25 - 30 foto

3. Foto slideshow + text pub. [1500 cuv] = 35 - 40 foto

4. Video clip prezent. + text pub. [2000 cuv] = 3 - 5 min

5. Video clip interviu + text pub. [2500 cuv] = 5 - 7 min

6. CATALOG FOTO VIDEO = toate cele 5 variante

[100 - FOTO DIFERITE SI 2 VIDEOCLIPURI DIFERITE ,PREZENTARE + INTERVIU ]