Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Plastsistem, subsidiara Teraplast, are un nou director general

Publicat miercuri, 13 aprilie 2011 in Industrie/Productie | 9 afisari

Compania Plastsistem, producator de panouri sandwich si structuri metalice, va avea incepand din 15 aprilie 2011, un nou director general, in persoana lui Alexandru Stanean.

Plastsistem, subsidiara Teraplast, are un nou director general
Acesta a fost numit director general interimar, de catre Consiliul de Administratie al Plastsistem, durata interimatului sau fiind de sase luni.

Alexandru Stanean face parte din echipa Grupului Teraplast din martie 2007, cand a fost ales administrator in Consiliul de Administratie al companiei Teraplast. Din august 2010 Alexandru Stanean a fost numit director general adjunct al companiei Plastsistem.

Andrei Rusu a condus compania Plastsistem din 1996, iar in perioada urmatoare se va dedica unei cariere politice.

Alexandru Stanean a absolvit in 2005 Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor - specializarea Economist. In 2006 a urmat un master in Stiinte Economice.

Din martie 2007 ocupa functia de administrator in Consiliul de Administratie al Teraplast.

Grupul Teraplast, incluzand companiile Teraplast, Politub, Plastsistem,TeraGlass si Tera Tools, este unul dintre cei mai mari furnizori de solutii si sisteme integrate in domeniul instalatiilor, constructiilor si amenajarilor din Romania.

Ultimele sosiri in companii

Ruxandra Pascal, numita senior manager al Benclinov& Asociatii
Ruxandra Pascal (foto) a fost promovata la inceputul lunii mai pe pozitia de senior manager al casei de avocatura Benclinov & Asociatii (B&A).

Publicat marti, 03 mai 2011 in Profesii liberale
MOL Romania anunta numirea doamnei Kinga Agnes Daradics in functia de CEO si country retail manager, incepand cu 1 mai 2011.
Publicat luni, 02 mai 2011
Bogdana Butnar, industry manager la Google
Consultantul Bogdana Butnar a preluat pozitia de industry manager la Google Romania.
Publicat luni, 02 mai 2011
Mercury360 are un nou merchandising manager
Mirela Brebenel (33 ani) va ocupa pozitia de merchandising manager, in cadrul departamentului cu acelasi nume, parte a diviziei de field marketing a agentiei Mercury360.
Publicat vineri, 29 aprilie 2011
Stelian Gal este eliberat din functia de director general al Transelectrica iar in locul sau este numit Horia Hahaianu, potrivit unui ordin al Ministerului Economiei.
Publicat joi, 28 aprilie 2011
BrandTailors a numit un nou coordonator pentru divizia de strategie de brand
BrandTailors, companie de consultanta si design de brand, a numit-o pe Andreea Florea coordonatorul departamentului de strategie de brand, incepand cu 1 mai.
Publicat miercuri, 27 aprilie 2011 in Advertising / Marketing
Utku Ogrendil preia conducerea procesatorului de carduri Provus-RomCard
Innova Capital, fondul polonez de private equity care a preluat in ianuarie 2011 pachetul majoritar de actiuni al centrului de procesare a cardurilor Provus si al subsidiarei acestuia RomCard, l-a numit pe Utku Ogrendil (foto) la conducerea executiva a gr
Publicat miercuri, 20 aprilie 2011
Dupa un mandat de trei ani la conducerea Carrefour Romania, adica exact cat anuntase la numirea sa in functie, Patrice Lespagnol ii preda stafeta unui alt francez, Francois Melchior de Polignac, potrivit unor surse citate de Modern Buyer.
Publicat marti, 12 aprilie 2011 in FMCG/Retail