Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Disclaimer - Termeni si conditii de utilizare

Prin utilizarea serviciului KeyPeople, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare:

a. Accesul la continutul online al serviciului http://keypeople.dailybusiness.ro/ este liber.

b. Pentru optiunea "Login / Inregistrare / Adauga anuntul/cerearea ta", utilizatorului si se va cere sa ofere datele sale de contact. Formularul (formularele) de inregistrare va contine informatii de contact detaliate ale utilizatorului (numele complet, compania, functia, telefonul mobil, adresa de e-mail, etc).

c. In cazul in care v-ati inregistrat cererea de utilizare si folositi serviciile http://keypeople.dailybusiness.ro/, va obligati, garantati si acceptati urmatoarele:

· Toate informatiile pe care le-ati furnizat in procesul de inregistrare a cererii dumneavoastra privind utilizarea serviciilor sunt adevarate, complete si conforme cu realitatea. De asemenea, va obligati sa notificati www.dailybusiness.ro despre schimbarile care se produc cu privire la informatiile transmise in procesul de inregistrare.

· Nici unul dintre URL-urile pe care le-ati comunicat catre www.dailybusiness.ro in procesul de inregistrare (contul personal creat) nu poate contine pagini ce includ informatii de genul celor de mai jos:

- material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale, etc;

- material care incurajeaza sau promoveaza activitati violente sau ilegale;

- material care incalca sau eludeaza in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la: dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract, etc.

- material care promoveaza, face trimitere la sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita emailuri nesolicitate;

- material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;

- material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, sau supus oprobiului public;

d. Datele personale furnizate de catre Utilizatori in momentul crearii unui cont pe KeyPeople vor deveni accesibile publicului larg si se pot regasi in urma cautarilor efectuate pe motoarele de cautare.

e. Scopul colectarii datelor personale este in primul rand de verificare a identitatii Utilizatorilor serviciilor personalizate. Datele sunt colectate si pentru alcatuirea unei baze de date in scopul informarii.
Prin completarea profilului KeyPeople, Utilizatorul este de acord cu cedarea drepturilor de utilizare, editarea si modificarea informatiilor transmise, in favoarea operatorului site-ului.

f. Comunitatea KeyPeople a fost creata in scopul schimbului liber de informatii cu caracter strict profesional si nu admite mesajele de tip spam. Pentru a evita aceasta practica de publicitate nedorita si pentru a proteja membrii sai de acest gen de practici, KeyPeople a decis limitarea numarului de contacte a fiecarui membru din comunitate la 300 de persoane deja inscrise. Dupa aceasta limita nu veti putea trimite invitatii catre membrii deja inscrisi ai retelei, dar puteti folosi in continuare optiunea Invita un prieten din afara comunitatii si puteti accepta invitatii primite de la alti membri KeyPeople. De asemenea va reamintim ca puteti sterge din contactele existente si inlocui cu contacte noi.

g. KeyPeople isi rezerva dreptul de a limita numarul de contacte ale unui utilizator sau poate anula dreptul de a mai fi membru al comunitatii KeyPeople in momentul in care constata incalcarea unei reguli mentionate mai sus.

h. Fiecare membru inscris al comunitatii nu poate sa trimita mai mult de 6 invitatii pe ora catre membrii KeyPeople existenti (pentru a proteja membrii comunitatii de eventuale practici spam), dar poate sa trimita un numar nelimitat de invitatii catre non membri.

i. Key People inscrie in comunitate profilele persoanelor care marcheaza si influenteaza zona de business din Romania. Informatiile din cadrul profilelor au caracter strict de prezentare / informare.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre Dailybusiness.ro. Scopul colectarii datelor este furnizarea de servicii pe internet.

Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai Dailybusiness.ro care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, in functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, respectiv a contului.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil folosind formularul de contact.

Despre KeyPeople

KeyPeople este o comunitate de business exclusivista, 100% romaneasca, unde accesul membrilor este controlat, iar calitatea este garantata de "gazda" - publicatia DailyBusiness.ro (cu mai bine de 3 ani de experienta in peisajul presei economice electronice).

KeyPeople este o comunitate fondata in septembrie 2008, care numara in prezent peste 5.000 de membri, persoane care influenteaza zi de zi evolutia business-ului romanesc.