Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Forum KeyPeople Secretul atingerii obiectivelor sau cât de mult traim în prezent?

Forum KeyPeople: Domenii de interes » Cariere » Secretul atingerii obiectivelor sau cât de mult traim în prezent?
Diana Mihalache
Diana Mihalache: Secretul atingerii obiectivelor sau cât de mult traim în prezent?
Acum un an sau mai mult (Vineri, 02 August 2013 07:33)
Ne stabilim obiective, scriem planuri de actiune si urmarim pasii de implementare. Toate acestea ne focuseaza pe atingerea obiectivelor. Si nu ar fi nimic rau daca nu am pune aceste obiective undeva în viitor. Atât de în viitor încât uitam ca le dorim în prezent. Si astfel tot ce întreprindem este situat oarecum undeva în afara prezentului.
De obicei când ne stabilim un obiectiv, facem si un plan de actiune care listeaza o serie de pasi de actiune. Si dupa ce bifam o actiune, trecem la urmatoarea si tot asa pâna ne atingem obiectivul, care se afla mereu undeva în mintea noastra. Însa datorita focusarii pe obiectiv, uitam adeseori sa fim prezenti în fiecare etapa de implementare. Si pierdem PREZENTUL! Ce inseamna asta? Ca pierdem oportunitati si mai ales pierdem bucuria de A TRAI ÎN PREZENT! Si asta nu ar fi nimic. Pentru ca de multe ori, datorita încrâncenarii, obiectivul ramâne de neatins!
Unul dintre cele mai importante secrete ale atingerii unui obiectiv consta în DETASARE!
Este important sa ne focusam intens asupra lui în momentul în care ni-l stabilim, însa dupa aceea e important SA-L UIT?M. Legile fizicii explica acest lucru prin vidul care se creeaza în momentul detasarii si care da posibilitatea atingerii obiectivului, îi permite sa se MANIFESTE!
De aceea una din conditiile esentiale ale atingerii unui obiectiv, al materializarii lui consta în detasare. Fiti PREZENTI în fiecare etapa de implementare, faceti cu bucurie orice actiune si traiti în prezent. Numai astfel îl puteti atinge! Si surpriza poate fi si mai mare, în sensul în care puteti atinge un obiectiv mult mai maret decât cel pe care vi l-ati propus!
ASADAR FITI PREZENTI ÎN VIATA VOATRA!
Evident, asa cum aminteam, detasarea este numai o parte din procesul de atingere a unui obiectiv..

http://consilierultauincariera.ro/secretul-atingerii-obiectivelor-sau-cat-de-mult-traim-in-prezent/