Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Forum KeyPeople Ce surprize poti face angajatilor si colegilor de munca in perioada aniversarii firmei

Forum KeyPeople: Domenii de interes » Companii » Ce surprize poti face angajatilor si colegilor de munca in perioada aniversarii firmei
Emi R
Emi R: Ce surprize poti face angajatilor si colegilor de munca in perioada aniversarii firmei
Acum un an sau mai mult (Marti, 29 Iulie 2014 13:41)
Surprizele in perioada aniversarii firmei reprezinta o modalitate prin care anagajatorii isi pot exprima respectul si multumirea pentru eforturile pe care angajatii lor le-au depus in ultimul an. Daca bugetul companiei nu permite organizarea unei petreceri fastuoase sau a unor bonusuri pe masura, exista cateva mici atentii constand in cosuri cadou pe care le poti oferi angajatilor tai in semn de respect pentru munca depusa!

Cosurile cadou reprezinta cea mai la indemana, practica, dar si creativa metoda de rasplatire a eforturilor depuse de angajati in ultimul an cu ocazia aniversarii firmei. In functie de numarul de angajati ai firmei si de bugetul disponibil, poti opta pentru cosuri cadou corporate de dimensiuni mai mari sau cosulete cadou mai mici, dar de mare efect.

Cosuri cadou cu dulciuri

Nimic nu transmite mesajul de apreciere mai bine decat o combinatie inedita de cateva dulciuri, frumos ambalate intr-o cutie personalizata. Cu un amestec frumos ambalat de dulciuri variate, dar de foarte buna calitate, ai toate sansele de a face o impresie buna angajatilor si de a le transmite recunostinta pe care o ai pentru munca depusa de acestia in ultimul an.

Cosuri cadou cu bauturi

Este aniversarea firmei si prilej de sarbatoare, dar consumul de alcool ramane in continuare interzis in orele de program. Iar daca petrecerea de anul acesta iese din discutie, iti poti motiva angajatii sa dea noroc in cinstea firmei macar acasa, in deplina relaxare. Si, cum firma “da de baut” la astfel de ocazii, fa-le cate o surpriza cu prilejul aniversarii firmei si ofera-le in dar un cos sau o cutie personalizata cu o selectie aparte de vinuri sau alte tipuri de licori.

Cosulete cadou cu ceai sau cafea si accesorii

Pe principiul esentele tari vin in sticlute mici, minicosuletele cadou concepute dintr-o cutie de ceai de calitate si o ceasca simpatica, pictata manual, reprezinta una dintre surprizele grozave pe care le poti face angajatilor in perioada aniversarii firmei.

Pot fi idei inspirationale aici si pentru perioadele de sarbatori religioase, aniversate tot in cadrul companiilor, intrucat cosuletele cu bunatati - dulciuri, cadouri ce contin sticle cu bauturi exclusiviste si rafinate, produse de ingrijire, infrumusetare si cosmetice pot fi ideale atat pentru cadourile de Pasti, cat si pentru cosuletele cu daruri de Craciun, realizand astfel o urare calduroasa si prietenoasa colegilor si angajatilor din cadrul companiei Dvs., pentru o atmosfera cat mai placuta!