Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Forum KeyPeople Curs MANAGER RESURSE UMANE

Forum KeyPeople: Domenii de interes » Companii » Curs MANAGER RESURSE UMANE
Anca Miscodan
Anca Miscodan: Curs MANAGER RESURSE UMANE
Acum un an sau mai mult (Marti, 26 Noiembrie 2013 16:46)
Euro Best Team va invita sa participati la Cursul Manager Resurse Umane, care va avea loc la Bucuresti, in perioada 3 - 17 decembrie 2013. Cursul Manager Resurse Umane este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, este un curs complet si ofera toate competentele necesare gestionarii resurselor umane in cadrul unei organizatii.

Cursul are caracter practic si interactiv, iar cunostintele sunt predate prin aplicatii si jocuri de rol. Exemple de aplicatii: organigrama, angajarea, testul psihologic, fisa postului, strategia de motivare, evaluare personal, plan de pregatire si instruire personal, monitorizare relatii de munca, evaluarea costurilor de personal, baza de date, coaching, team building.

Lectorii Euro Best Team utilizeaza tehnici moderne de predare si intruire, bazate pe interactivitate, aplicatii, jocuri de rol si ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta rapid aptitudinile, abilitatile si competentele specifice managerului de resurse umane.

Cursul Manager de Resurse Umane va ajuta sa intelegeti sistemul si cadrul de functionare al unei companii, sa-i cunoasteti costurile si procesele de productie, organigrama, regulamentul de ordine interioara, fisa postului, sistemul de evaluare. Veti intelege ca investitia in oameni incepe cu procesul de recrutare, selectie, inductie, dezvoltare si se termina cu procesul de promovare si evaluare.

Managerul de resurse umane este coordonatorul departamentului HR, consilierul si strategul companiei/institutiei care asigura resursa umana cu potential relevant pentru obiectivele de dezvoltare ale organizatiei. Managerul HR este mana dreapta a managerului general si este consultat permanent cu privire la dezvoltarea celei mai importante resurse a organizatiei oamenii.

Cursul Management de Resurse Umane are 4 module care vizeaza: rolul managerului de resurse umane, recrutarea, selectia si inductia personalului angajat.
Cursul Manager Resurse Umane se desfasoara la sediul EBT din str. Lt. stefan Marinescu nr.9, sector 6 Bucuresti.

Pentru detalii privind inscrierea, va asteptam sa ne contactati pe adresa www.eurobestteam.ro

Persoana de contact:
tel: 0726.615.538 Madalina Nedelcu Manager formare
e-mail: [email protected]

http://www.youtube.com/watch?v=B9wQ8zlgYps
http://www.eurobestteam.ro/curs-manager-resurse-umane