Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Forum KeyPeople Workshop DEPENDENTA DE JOCURI DE NOROC – caracteristici si tratament: 7 sept. 2013

Forum KeyPeople: Domenii de interes » Companii » Workshop DEPENDENTA DE JOCURI DE NOROC – caracteristici si tratament: 7 sept. 2013
Steliana Rizeanu
Steliana Rizeanu: Workshop DEPENDENTA DE JOCURI DE NOROC – caracteristici si tratament: 7 sept. 2013
Acum un an sau mai mult (Vineri, 19 Iulie 2013 09:24)
CLINICA AQUAMARIN va invita la un nou workshop, in cadrul caruia va veti familiariza cu specificul dependentei de jocuri de noroc, cu factorii implicati in declansarea si mentinerea dependentei si veti invata anumite metode de tratament ale acestei patologii, cunoscuta sub denumirea de joc de sansa patologic.
Vom invata care sunt factorii de risc ai aparitiei dependentei de jocuri de noroc, care sunt consecintele sale asupra jucatorului si a familiei sale, care sunt instrumentele de diagnosticare si ce metode de tratament si-au dovedit eficienta pana in prezent.
La final, vom prezenta in detaliu etapele unui model de terapie pentru dependenta de jocuri de noroc, care a fost aplicat cu succes la nivelul tarii noastre.
Sunt invitati sa participe psihologi, psihopedagogi, asistenti sociali, medici, studenti si alti specialisti.
Coordonator workshop: lector univ dr Steliana Rizeanu, psiholog clinician principal, formator-supervizor, psihoterapeut specialist in psihoterapie cognitiv-comportamentala, autoare a cartilor Dependenta de jocuri de noroc. Ghid de ajutor pentru jucatorii dependenti si familiile acestora si Psihoterapia jocului de sansa patologic, coordonator al programului “Joaca responsabil”.
Inscrieri la: [email protected]
Tel: 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.
www.aquamarin.ro