Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Forum KeyPeople PROMOTIE SPECIALA_MEMBRU FONDATOR - LV7 Global Marketing

Forum KeyPeople: Domenii de interes » Finante-Banci-Investitii » PROMOTIE SPECIALA_MEMBRU FONDATOR - LV7 Global Marketing
Fanica Rahaian
Fanica Rahaian: PROMOTIE SPECIALA_MEMBRU FONDATOR - LV7 Global Marketing
Acum un an sau mai mult (Vineri, 16 Septembrie 2011 21:25)
LV7 este o retea de marketing mondiala, ce ofera noi oportunitati de afaceri pentru partenerii acesteia, prin comercializarea de servicii si produse de telecomunicatii de ultima ora, cu o tehnologie inovatoare ( promovam telefonia si videotelefonia VoIP) prin formarea unei baze internationale de clienti.
VoIP ( Voice over Internet Protocol ) presupune transformarea sunetelor in pachete de date ce pot fi transmise si receptionate prin intermediul Internetului, permitand mobilitate si libertate de comunicare deplina, fiind utilizabil din orice colt al lumii, unde exista posibilitatea conectarii la Internet, indiferent de locatia utilizatorului sau de furnizorul care ii asigura conectarea la retea.
In viitorul apropiat vom promova si telefonia mobila GSM, precum si internet de mare viteza.

Iti doresti si tu o afacere care sa nu cunoasca criza? Mai sunt 5 zile(20.09.2011), in care poti avea o franciza in telecomunicatii si actiuni intr-o companie globala in plina expansiune. Detalii doar in cadrul unei intalniri. Pentru detalii: 0726723593.