Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Forum KeyPeople Cum se realizeaza auditul SEO incipient si nu numai, ofertarea SEO, monitorizarea, raportarea si procesul de optimizare onpage si offpage

Forum KeyPeople: Domenii de interes » IT & Online » Cum se realizeaza auditul SEO incipient si nu numai, ofertarea SEO, monitorizarea, raportarea si procesul de optimizare onpage si offpage
Emi R
Emi R: Cum se realizeaza auditul SEO incipient si nu numai, ofertarea SEO, monitorizarea, raportarea si procesul de optimizare onpage si offpage
Acum un an sau mai mult (Vineri, 22 August 2014 17:15)
Pentru a atinge topul in marile motoare de cautare, este important pentru un site web pentru a obtine vizite de catre botii motorului de cautare si sa se faca simtita prezenta sa la resurse online diverse, de unde se poate obtine indexarea in rezultatele motorului de cautare.

Companii dedicate si oameni de optimizare SEO cu experienta au conceput pachete care ofera servicii SEO in Romania si oriunde in lume (la nivel international) pentru a atinge aceste obiective prin:
- Optimizare on-page sau optimizare onsite – pentru parametrii paginilor
- Optimizare off-page sau optimizare offsite – prin managementul continutului altor site-uri ce fac referire la site-ul nostru

Cu toate acestea, vom lua unele masuri suplimentare si importante pentru a ne asigura ca aceste servicii functioneaza de fapt. Puteti avea o privire de ansamblu asupra serviciilor noastre si modalitatile prin care le pune in aplicare de la urmatoarele sectiuni.
Consultanta SEO
Primul pas este de a oferi consultare si indrumare pentru clientii nostri. Avem grija pentru a intelege nevoile specifice ale fiecarui proprietar de site care ne-a vizitat. Discutii unu-la-unu cu consultantii nostri de experti ar trebui sa va ajute sa intelegeti mai bine scopul obtinerii optimizarii pentru site-ul dvs..
Analiza completa
Vom incepe prin efectuarea unor analize importante si evaluari pentru a personaliza serviciile noastre in consecinta. Acestea includ:
o Auditare site si analiza structurii - pentru a identifica modul in care se poate face prietenos cu motorul de cautare la care ne raportam
o Analiza concurentei - pentru a intelege instrumentele de SEO si strategiile utilizate de concurentii nostril directi in afacerile din aceasta zona
o Analiza cuvintelor cheie - pentru a recunoaste cuvintele cele mai utile si fraze specifice pentru site-ul sau de afaceri de nisa
o Analizarea pietei din acest domeniu cu privire la comportamentul publicului tinta din acest tip de afacere.
Optimizarea onpage
Analiza structurii site-ul ajuta expertii nostri SEO pentru a optimiza layout-ul site-ului si a adauga entitati importante pentru a obtine atentia de la motorul de cautare. Tehnicile de top utilizate in aceasta directie includ:
o Optimizarea codului HTML
o Optimizarea cuvintelor cheie Meta si etichetele de titlu si Descriere pentru paginile principale
o Crearea de sitemap-uri XML , fisiere separate, dar si sitemap.php sau sitemap.html
o Crearea de fisiere de tip robots.txt
o Modificari pentru a face structura SEO Friendly, incepand de la URL-uri si pana la profilul circular de linking intern
o Crearea de continut proaspat pe site-ul nostru si bogat in cuvinte cheie, dar nu exagerat (de fapt ar fi mai mult in jurul expresiei).
Optimizarea offsite
Serviciile noastre SEO in aceasta sectiune includ metodologii stabilite in ultimii 5 ani de experienta pentru a creste vizibilitatea site-ului pe toate platformele on-line posibile si reale. Aici este lista cu aceste tehnici:
o Inscrierea manuala a industriei directoare online specifice
o Construirea link-urilor si popularizarea prin schimb de link-uri si activitati in forum uri si bloguri de nisa
o Realizarea si scrierea de articole, publicarea articolelor de marketing in directoare de articole dedicate
o Dezvoltarea de articole pentru bloguri si comunicate de presa cu cuvinte cheie integrate
o Optimizare Social-Media (SMO) si transmiterea site-ului catre de retele sociale si in site-uri de marcare
SEO – partea de raportare si monitorizare
O parte importanta a serviciilor noastre este de a raporta progresele si rezultatele campaniilor noastre de SEO la intervale regulate. Noi apreciem acest pas pentru a ne asigura ca prin aceasta clientul este informat cu privire la performantele si feedback-ul sau ne poate ajuta pentru eventuale imbunatatiri ulterioare. De asemenea, trebuia déjà sa va obisnuiti ca in monitorizarea SEO sa poata fi masurate rezultatele in mod regulat. Pentru aceasta, expertii nostri face uz de mai multe unelte SEO si instrumente de urmarire pentru pozitionarile expresiilor cheie, monitorizari de succes.
Integrarea dezvoltarii site-ului cu SEO
In afara de construirea unui site web profesional, avem grija pentru a face motorul prietenos cu integrarea diferitelor elemente de cautare in avans, daca suntem consultati dpdv SEO chiar la realizarea site-ului sau inca din faza de proiect. Acest lucru economiseste timp si bani pentru clientii nostri. Puteti alege pachetele complete de consultanta si analiza SEO profesionala a site-ului web si pentru a obtine aceste beneficii raportat si la concurenta, dar si la viitorul nostrum site.
Compania noastra are echipe profesioniste de experti SEO care va pot ajuta sa obtineti cel mai bun ROI (Return Of Investment) in afaceri. Contactati-ne pentru a afla mai multe despre diferite pachete de SEO disponibile la preturi rezonabile, bazate in mare masura pe content writing, atat onpage, cat si offpage.