Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Forum KeyPeople Pictura pe panza si pahare pictate / Cadouri speciale

Forum KeyPeople: Domenii de interes » Lifestyle » Pictura pe panza si pahare pictate / Cadouri speciale
Felician Scorobete
Felician Scorobete: Pictura pe panza si pahare pictate / Cadouri speciale
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 11 Ianuarie 2012 11:13)
O lucrare de arta este un cadou inedit, unic, original. Fie ca e vorba de o persoana apropiata, fie ca e vorba de cadouri corporate, pentru colegi, clienti sau parteneri de business, nimic nu se compara cu o lucrare de arta. In primul rand, este opera de autor, este unica, are o valoare artistica si financiara care creste in timp (poate fi considerata o investitie), iar in al doilea rand poate fi aleasa in functie de destinatar, de prferintele sale sau chiar personalizata. Va invit sa vedeti (si sa cumparati) lucrarile sotiei mele, Renata - pictura pe panza (ulei si acrilice), pictura pe sticla, pahare pictate, alte obiecte din sticla pictate, pe blogul ei.
Cateva din paharele colectiei iarna 2011 sunt aici: http://renatapaints.blogspot.com/2011/11/pahare-pictate-colectia-iarna-2011_8243.html

Le puteti vedea pe viu, la atelierul artistei din Green City, com. 1 Decembrie (pe DN 5, la 25 minute de P-ta Unirii), oricand, cu un telefon in prealabil.

Felician Scorobete
Tel. 0723.602.204