Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Forum KeyPeople Yoga si Psihoterapia

Forum KeyPeople: Domenii de interes » Lifestyle » Yoga si Psihoterapia
Steliana Rizeanu
Steliana Rizeanu: Yoga si Psihoterapia
Acum un an sau mai mult (Joi, 05 Decembrie 2013 08:15)
In fiecare joi, intre 19.30 - 21.00, clinica Aquamarin te invita sa patrunzi in misterele filosofiei Yoga si sa te familiarizezi cu aplicarea acestora in domeniul psihoterapiei contemporane, prin experimentarea directa.

Vom practica impreuna posturi Yoga, tehnici de respiratie, relaxare si meditatie, dupa care vom analiza diferitele efecte ale acestora asupra starii noastre fizice, si, mai ales, psiho-emotionale.

Folosirea tehnicilor preluate din sistemele filosofico-spirtuale estice in psihoterapie nu este ceva nou, si eficacitatea lor in tratarea multor afectiuni precum anxietatea, depresia, tulburarea bipolara si borderline, constituie obiect de studiu in cercetarea moderna. Este unanim acceptat in tari precum SUA, Marea Britanie, Italia, faptul ca tehnicile Yoga sunt complementare procesului terapeutic si deprinderea acestora de catre pacient poate preveni recaderile.

Cursul este sustinut de Daniela Petrescu, Psihoterapeut acreditat Colegiul Psihologilor din Romania in Terapie Cognitiv-Comportamnetala si Rational-Emotiva, Instructor Yoga Acreditat la Academia De Yoga si Vedanta Sivananda, din Franta.
www.aquamarine.ro

Locatia : Clinica Aquamarin din Bucuresti.

Pentru inscriere scrieti la :
[email protected]