Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Forum KeyPeople Ce sa NU faci de Sfantul Valentin !

Forum KeyPeople: Domenii de interes » Turism » Ce sa NU faci de Sfantul Valentin !
Adrian PETRE
Adrian PETRE: Ce sa NU faci de Sfantul Valentin !
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 09 Februarie 2011 13:55)
Ce faci de Valentine?
Sigur nici o ocazie de sarbatoare nu trebuie ratata si cu atat mai putin cele care nu ne impun nici o corvoada in stare sa strice orice dispozitie. Ma uit la ce au devenit Craciunul si Pastele, ce inseamna astazi o nunta sau un botez si nu mai vorbesc de Revelion.
Nici macar vacantele nu-ti mai apartin cu adevarat ci tin de domeniul aceleasi teribile competitii cu proiectia ta in “societate”. Toate sarbatorile noastre au devenit un “business lunch”, un “business trip” la cumparaturi de toale sau de imagine, caci unde am fost conteaza si nu cu ce ne-am reincarcat cu adevarat sufletul si mintea.
Obligatiile te coplesesc, tinuta, pedeapsa de a alege cadourile, cozile de la cumparaturi, in alte cuvinte obligatia ba morala, ba sociala de a te preface ca te simti cum de fapt nu te simti si nici nu vrei sa te simti.
Din fericire exista si sarbatori cu care, cu putin bun simt, reusim sa mai traim si pentru noi si nu numai de fatada. Iata ca astfel de momente vin de Sfantul Valentin, de Dragobete si de alte astfel de sarbatori, probabil adoptate in ultima vreme intocmai pentru ca nu au (inca) incarcatura de obligatie morala sau sociala a celorlalte sarbatori de acum cu traditie si reguli denaturate incat sa ne faca viata grea.

Fara indoiala ca, atat de contaminati cum suntem, s-ar putea ca unii sa se manifeste la fel ca la orice sarbatoare si sa faca si din Sf. Valentin sau din Dragobete ceea ce nu sunt, sarbatori cu manele, cu Mos Craciun sau cu mersul la biserica pentru ca asa ar da bine.

Sfantul Valentin si mai pe romaneste Dragobete, nu au nevoie de manele, nici de fitze, nici de dezmat in cluburi sau pe yahturi imaginare ci doar de un loc, un moment si o atmosfera dedicate tariei si ocaziei rare de a spune cuiva cunoscut sau secret: Te Iubesc !

Locul poate fi acasa, daca are cine sa-ti gateasca o cina romantica si sa-ti spele vasele, pentru ca in urma gestului din seara de Sfantul Valentin nu trebuie sa ramana alta urma decat parfumul, amintirea acelor momente, acelor cuvinte prin care i-ai spus:Te Iubesc !
Atmosfera poate fi cea de acasa, daca ai spatiul si decorul pentru o seara romantica fara sa-ti dai foc cu lumanarile si fara sa ti se opreasca apa calda, fara sa te dojeneasca mama soacra sau fara sa trebuiasca sa le explici copiilor de ce e Sfantul Valentin si nu Sfantul … Asteapta.

Daca nu ai toate astea acasa atunci solutia ramane tot undeva aproape, ceea ce nu este nici Parisul, nici Venezia si nici macar omorul de pe DN1 spre Valea Prahovei.
Aceasta este sarbatoarea ta de dragoste si de indragostit(a) si pentru ea noi ti-am pregatit foarte aproape … un mic palat, fara saloane uriase, fara sute de audiente, fara sute de decibeli in care vorbele tale sa se piarda, unde vei auzi doar trosnetul focului din chemineeu, bataile inimii tale si ale ei sau ale lui, acompaniate de tonurile discrete ale pianului si viorilor. Vorbele tale vor ajunge purtate de aceasta atmosfera la ea sau la el fara sa fie cenzurate nici de vre-o manea, nici de gelozia nevinovata a pruncului de-acasa si nici de dragostea si grija coplesitoare a mamei soacre.
Aici, la Carol Parc Hotel, pe cel mai inalt punct natural al orasului, deasupra tuturor mizeriilor si stressului de zi cu zi, ti-am pregatit decorul, cina, atmosfera si palatul tau pentru seara de Sfantul Valentin si Dragobete si te asteptam.
Carol Parc Hotel * * * * * Bucuresti
Aleea Suter 23-25 (vis a vis de Parcul Carol)
Tel: 021 3363377
[email protected]
http://www.carolparchotel.ro