Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!
concurs keypeople exclusive
afiseaza castigatorii

Regulamentul concursului KEY PEOPLE EXCLUSIVE

29 iulie - 29 septembrie 2010

Art. 1. Organizatorul

Organizatorul concursului "Key People Exclusive" pentru membrii comunitatii Key People este compania S.C. BAZAR PUBLISHING S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Turturelelor, Nr.11A, Et.5, Bloc C, Biroul Nr.2, Sector 3, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/16029/10.10.2006, cod de inregistrare RO 19087092.

Castigatorilor concursului li se vor acorda premii, conform procedurilor si dispozitilor prezentului Regulament.

Art. 2. Participanti

La acest concurs pot participa numai persoane fizice, cu domiciliul stabil in Romania care sunt inscrisi ca membri valizi in comunitatea Key People. Nu pot participa la acest concurs angajatii companiilor BAZAR PUBLISHING, ai agentiei de comunicare digitala ADEVOLUTION, precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.

Art. 3. Procedura concursului

Art. 3.1. Reguli de participare:

Concursul se desfasoara in perioada 29 iulie 2010 ora 00:00 - 29 septembrie 2010 ora 23:59, pe site-ul http://keypeople.dailybusiness.ro/

Pentru a participa la acest concurs, membrii comunitatii Key People trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

- sa intre in contul personal de pe site-ul http://keypeople.dailybusiness.ro/ in perioada concursului 29 iulie 2010 ora 00:00 - 29 septembrie 2010

- sa trimita un numar de minim 10 invitatii catre non-membri (persoane de business care nu sunt inscrise in comunitatea Key People), folosind butonul Invita un Prieten (disponibil dupa logare)

- din invitatiile trimise catre non membri sa fie cel putin 10 persoane care se inscriu in comunitatea Key People si sa fie validate de echipa Key People (persoane implicate activ in business, care influenteaza direct si indirect activitatea companiei si a domeniului in care isi desfasoara activitatea).

- persoana care intruneste conditiile de mai sus este declarata castigatoare si va fi anuntata de echipa Key People printr-un mesaj pe adresa de email cu care s-a inscris in comunitate

ATENTIE! Key People isi rezerva dreptul de a verifica datele inscrise si de a invalida conturile care nu corespund criteriilor de inscriere. Pentru a fi declarat castigator trebuie sa aduci 10 noi membri VALIDATI de catre echipa KeyPeople.

Art. 3.2. Premiile

Premiile oferite in cadrul acestui concurs sunt de 2 tipuri si se vor acorda in 2 etape:

- Etapa 1: premii care vor fi oferite automat tuturor membrilor care sunt declarati castigatori (cei care au 10 persoane care s-au inscris in urma invitatiilor trimise)

- Etapa 2: premii care vor fi atribuite prin tragere la sorti, cate 1 premiu de persoana; in tragerea la sorti intra toate persoanele declarate castigatoare.

Aceste premii vor fi anuntate si pe site-ul concursului http://keypeople.dailybusiness.ro/ in sectiunea "Concurs".

Nu se va acorda contravaloarea premiilor in bani si nu se permite schimbarea produselor.

Art. 4. Conditii de validare a castigatorilor

Pentru ca un castigator sa fie considerat valid, acesta trebuie sa indeplineasca simultan si cumulativ urmatoarele conditii:

- sa indeplineasca conditiile de la art. 2

- sa indeplineasca conditiile de la art. 3.1;

Art 5. Validarea castigatorilor

Castigatorii desemnati prin tragerea la sorti electronica, in prima saptamana din octombrie 2010, vor fi instiintati pe adresa de email furnizata in procesul de inscriere in comunitatea Key People. Daca un castigator nu isi solicita premiul in termen de 2 saptamani de la data anuntarii, isi pierde dreptul de castigator.

Art 6. Acordarea premiilor

Pentru ridicarea premiilor prin tragere la sorti, castigatorii trebuie sa se prezinte la sediul fiecarei companii care ofera premii cu un act de identitate pentru certificarea persoanei.

Organizatorul va trimite fiecarei companii care ofera premii prin tragere la sorti lista de castigatori (nume, prenume, adresa de email).

Art. 7. Anuntarea castigatorilor

Anuntarea castigatorilor pentru Etapa 1 a concursului se va face printr-o notificare pe e-mail imediat dupa ce acestia au inscris in comunitatea Key People 10 noi membri valizi. In plus castigatorii vor fi afisati si pe site la sectiunea CASTIGATORI.

Anuntarea castigatorilor pentru Etapa 2 (tragere la sorti) se va face printr-o notificare pe e-mail, in prima saptamana din luna octombrie 2010, dupa tragerea la sorti. Daca un castigator nu isi solicita premiul in termen de 2 saptamani de la data anuntarii, isi pierde dreptul de castigator si se va extrage un nou castigator.

Art. 8. Tragerea la sorti si procedura acesteia

Tragerea la sorti pentru Etapa 2 se va desfasura in prima saptamana din luna octombrie 2010, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai Organizatorului, ai companiilor implicate in implementarea concursului si va fi asistata de un avocat.

Tragerea la sorti se va efectua din conturile declarate castigatoare la Etapa 1.

Lista castigatorilor de la Etapa 2 a concursului va fi afisata dupa tragerea la sorti pe site, la sectiunea CASTIGATORI.

Art. 9. Taxe si impozite

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

Art. 10. Regulamentul concursului

Regulamentul oficial al concursului “Key People Exclusive” este disponibil in mod gratuit la adresa http://keypeople.dailybusiness.ro/ si poate fi obtinut in mod gratuit de catre oricine sau sunand la telefon 0751 018 301, program de luni pana in vineri in intervalul 10:00-18:00, exceptand sarbatorile legale.

Prin participarea la concursul “Key People Exclusive” participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

Art. 11. Prelucrarea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre DailyBusiness.ro. Scopul colectarii datelor este furnizarea de servicii pe internet.

Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai DailyBusiness.ro care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, in functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, respectiv a contului.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil folosind formularul de contact

Echipa Key People