Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Alexandra Marincas

partener, LV7

Motto personal: never say never

Arii profil: Pagina personala - Info - Parteneri - Web
Despre Alexandra Marincas
Pozitia curenta:
partener
Zonele tarii unde fac afaceri:
Data nasterii:
23 iulie 1983 (37 ani si 6 luni)
Locul nasterii:
Timisoara
Stare civila / familie:
casatorit(a)
Nationalitate:
Romana
Membru KeyPeople de:
9 ani si 8 luni
Activitate profesionala Alexandra Marincas
partener, LV7
aprilie 2011 (9 ani si 8 luni)
Parteneri intr-o afacere in videotelecomunicatii...
...asta suntem noi! Cat despre cele doua companii cu care colaboram, va invit sa cititi cateva informatii, mai jos!

NECC Telecom
NECC Telecom este a companie de telecomunicatii care s-a lansat prima data pe piata americana in 2002. Succesul pe care l-a avut de-a lungul anilor a ajutat la lansarea serviciilor NECC pe piata canadiana si australiana, unde a continuat sa aibe succes datorita calitatii serviciilor si a tarifelor internationale competitive.

In urma liberalizarii pietei de telecomunicatii in Romania, NECC a decis sa se lanseze si pe piata romaneasca cu scopul de a oferi tuturor romanilor un serviciu de calitate la un pret pe care oricine si-l poate permite. Compania este prezenta in Romania din 2003.

NECC Ónseamn? National Ethnic Comunication Center. In 2002, NECC Telecom si-a inceput activitatea oferind in principal solutii pentru convorbiri de lunga distanta emigrantilor, atat romani, cat si de alte nationalitati din SUA, mai apoi din Canada si Australia. In aceste tari, functioneaza pe sistemul clasic de telefonie. De abia din 2008 s-a lansat sistemul VoIP.

Serviciile de videotelefonie pe care le ofera NECC Telecom se bazeaza pe solutiile tehnice VoIP (Voice over Internet Protocol). Aceasta permite mobilitate si libertate de comunicare deplina, fiind utilizabil din orice punct de pe glob unde exista posibilitatea conectarii la Internet, indiferent de locatia utilizatorului sau de furnizorul care ii asigura conectarea la retea.

Cu alte cuvinte, va puteti afla oriunde in lume, impreuna cu dispozitivul de conectare la un cablu de internet si cu un simplu telefon (pe care il puteti avea chiar in camera de hotel sau pensiune) puteti vorbi cu oricine doriti, insa la preturile speciale oferite de NECC Telecom.
LV7 Global Marketing

Compania LV7 GLOBAL MARKETING se ocupa de marketing-ul companiei NECC Telecom - care ofera serviciile si suportul pentru telecomunicatii.

Aici, din momentul in care ati devenit partener, cu cat recomandati mai mult acest tip de telecomunicatii, cu atat veti castiga mai mult. Daca recomandati clienti care, la randul lor, recomanda alti clienti, reteaua dumneavoastra se poate dezvolta foarte mult si foarte rapid.

LV7 GLOBAL MARKETING va pune la dispozitie suport profesional si intrumente de afaceri personalizate, respectiv o pagina web cu numele dumneavoastra, in care veti avea, pe langa rubricile ce cuprind informatii esentiale despre LV7 si inscrierea noilor clienti (cu magazin virtual, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice), un birou virtual personal de unde puteti sa va administrati afacerile si contul.

Astfel, veti avea:

- Website-ul LV7 personalizat, care permite clientilor inregistrarea direct prin dumneavoastra fara timp de asteptare, iar un cos de cumparaturi va permite sa alegeti instantaneu pentru clientii dumneavoastra tipul abonamentului si aparatura necesara;
- personal LV7 disponbil pentru a va ajuta;
- training
Studii Alexandra Marincas
Alexandra Marincas nu a completat inca aceasta informatie.
Hobby-uri
MLM-uri