Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Alexandru Raducanu

Owner, The Marketer Magazine

Motto personal: If there is a will, there is a way!

Arii profil: Pagina personala - Info - Parteneri - Web
Alexandru Raducanu
Alexandru Raducanu: Credeti ca femeile de afaceri sunt interesate de conferinte sau workshop-uri cu tematica de spiritualitate, psihologie transpersonala, subiecte de frontiera a cunoasterii? Ma tot gandesc daca sa lansez un astfel de modul sub umbrela Lojei de Business, clubul femeilor de afaceri. Astept parerile dvs.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 28 Iulie 2010 10:21)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Ileana Botez
Ileana Botez: In opinia mea tematica propusa de tine completeaza zona personala, sprijinind in acest mod dezvoltarea persoanei respective. Dezvolta anumite aptitudini, eventual le cizeleaza, oricum ajuta pe termen mediu si lung. Iar in lumea in care traim azi e nevoie si de asa ceva.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 28 Iulie 2010 12:58)
Aura Hazota
Aura Hazota: In general, efectele workshop-urilor de dezvoltare personala (intrucat in aceasta categorie as incadra spiritualitatea, psihologia transpersonala samd) sunt mult mai profunde si cu sanse mai mari de manifestare pe termen mediu si lung decat in cazul actiunilor de dezvoltare profesionala (sales, mk).
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 28 Iulie 2010 11:22)
Aura Hazota
Aura Hazota: Riscul ca un asftel de eveniment sa nu isi lase amprenta pe termen mediu si lung asupra celor care vor participa cred ca se manifesta doar in cazul persoanelor care ar veni din curiozitate sau interese de networking, nemanifestand insa o chemare reala catre domeniile abordate.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 28 Iulie 2010 11:19)
Aura Hazota
Aura Hazota: Nu putem generaliza ca efectul lor nu ar fi de lunga durata. Depinde de structura si practica celor care participa. Persoanele ce practica deja chemarea catre astfel de domenii de o perioada de timp vor putea impartasi din experienta lor si vor mai adauga o caramida la ce au inceput sa construiasca.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 28 Iulie 2010 11:15)
Aura Hazota
Aura Hazota: Personal, consider ca este o initiativa binevenita. Intalnesc din ce in ce mai multe persoane care incep sa isi completeze filozofia de business cu elementele pe care ti le proprui, Alexandru, ca tematica.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 28 Iulie 2010 11:12)
Adelina Cirstea
Adelina Cirstea: Cu siguranta da.Si asta ti-o spun pentru ca eu reunesc la intalnirile de business networking o intrega comunitate a femeilor de afaceri.Depinde extrem de mult de cine organizeaza si cine sustine orkshopul....si inca ceva factori :) Astept cu interes detalii pe privat .
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 28 Iulie 2010 11:11)
Alexandra Stefan
Alexandra Stefan: sunt interesate cred, dar daca au mai participat la astfel de conferinte stiu ca efectul lor nu este de lunga durata. Este demonstrat nu o spun eu.

Acum un an sau mai mult (Miercuri, 28 Iulie 2010 10:39)