Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Elena Grecu

Owner, Nomenius

Arii profil: Pagina personala - Info - Parteneri - Web
Despre Elena Grecu
Domenii de activitate:
Pozitia curenta:
Owner
Zonele tarii unde fac afaceri:
Data nasterii:
27 ianuarie 1980 (42 ani si o zi)
Locul nasterii:
Galati
Stare civila / familie:
casatorit(a), 1 copil
Membru KeyPeople de:
11 ani si 10 luni
Activitate profesionala Elena Grecu
Owner, Nomenius
iunie 2006 (15 ani si 7 luni)
Nomenius a luat fiinta in Bucuresti, in anul 2006. In acesti patru ani am inregistrat aproximativ 1000 de marci ale clientilor nostri. A urmat o ascensiune rapida, Nomenius devenind agentia numarul unu cu o cerere considerabila pentru serviciile sale in intreaga Romanie. Desfasurandu-si activitatea la nivel national prin avocatii si consilierii sai agentia ofera siguranta clientilor prin consultanta juridica specifica in proprietate intelectuala, litigii si dreptul comercial.

www.nomenius.ro
Avocat, Cabinet de avocat Elena Grecu
iunie 2003 (18 ani si 7 luni)
Intr-o societate in care normele juridice sunt in continua schimbare, in care procedura juridica este tot mai extinsa, nevoia unui specialist in drept este absolut necesara. Cabinetul nostru de avocati are colaborari cu specialisti din toate domeniile adiacente sferei juridice, asa incat, la orice moment, o echipa completa de profesionisti va poate da o consiliere competenta si gasi solutiile cele mai potrivite.

Ne aflam in plina afirmare pe piata de avocatura din Romania, dezvoltandu-ne odata cu cerintele realitatilor economico-financiare ale prezentului si cu necesitatile mediului de afaceri din noul cadru comunitar.

In concluzie, noi suntem echipa care va poate gasi cea mai buna solutie la problemele pe care le aveti, fiind pentru dumneavoastra un partener de incredere! Obiectivul nostru este dezvoltarea relatiilor pe termen lung cu clientii nostri!

www.avocatii-tai.ro
Studii Elena Grecu