Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Liliana Sime

Scenarist, M&M Artistic Media SRL

Motto personal: Am invatat sa nu-mi mai fie teama de viata.

Arii profil: Pagina personala - Info - Parteneri - Web
Despre Liliana Sime
Domenii de activitate:
Pozitia curenta:
Scenarist
Zonele tarii unde fac afaceri:
Stare civila / familie:
casatorit(a)
Membru KeyPeople de:
11 ani si 9 luni
Succese Profesionale
Nominalizarea la Premiile Clubului Roman de Presa, sectiunea Reportaj-Ancheta, in decembrie 2003, nominalizarea, in acelasi an, la Premiile de Excelenta decernate de Primaria Oradea. Doua premii in literatura, adjudecate in vara lui 2009. Premiul I, proza
 
Esecuri Profesionale
Am ratat coordonarea din ipostaza de redactor-sef a unei publicatii de nisa, proprietatea unei companii multinationale.
 
Activitate profesionala Liliana Sime
Scenarist, M&M Artistic Media SRL
august 2008 - ianuarie 2009 (4 luni si o saptamana)
Concepere, redactare scenarii pentru emisiune.
Receptioner. Arhivar, Rosia Montana Gold Corporation
iulie 2006 - decembrie 2007 (un an si 4 luni)
In iunie 2006 am fost recrutata de Centrul European de Traduceri, CET Bucuresti, pentru a lucra in cadrul companiei multinationale Gabriel Resources Ltd. Un an si trei luni am ocupat pozitia de receptionera, cumuland si functia de arhivar. Atributiile mele au inclus procurarea tuturor materialelor de logistica necesare unei echipe formate din peste 40 de experti proveniti din Marea Britanie, SUA, Australia, Irlanda; primirea oaspetilor; stabilirea si comandarea unui meniu diversificat pentru intreaga echipa; identificarea locurilor de cazare; dactilografierea diferitelor documente; trimiterea invitatiilor pentru diverse evenimente, etc.
In primele 2 luni de angajare am participat la o suita de consultari publice organizate de companie pe tema proiectului minier in 14 orase din Romania si in doua orase, Szeged si Budapesta, din Ungaria. Task-urile de inceput au cuprins: transcrierea unor inregistrari audio, corectarea transcripturilor si respectarea deadline-ului. Initial, contractul de angajare a avut o valabilitate de 2 luni, avand forma project-based. Insa
conducerea companiei, multumita fiind de munca depusa de mine, a considerat ca sunt utila companiei si m-a ofertat pentru un alt job, receptionera, cu atributii si de arhivar (arhiva electronica si fizica). Si cel de-al doilea contract, datorita situatiei controversate si nesigure in care se afla proiectul, a fost incheiat tot pentru o perioada determinata.
Redactor-sef, Daol Comimpex SRL
iunie 2004 - iulie 2005 (un an si o luna)
Coordonam o echipa formata din aproximativ 20 de oameni, reporteri, redactori, tehnoredactori. Supervizam fluxul redactional incepand de la conducerea briefingului de dimineata, stabilirea subiectelor, impartirea sarcinilor pentru reporteri, redactori si tehnoredactori, editarea textelor, verificarea machetarii paginilor publicatiei, expedierea BT-urilor la tipografie.
Redactor, Corespondent, Publimedia International SA
septembrie 2000 - mai 2004 (3 ani si 8 luni)
Propunerea subiectelor cu impact la public, documentarea acestora, redactarea intr-un stil semiliterar si dupa un concept creat de firma. Aveam obligatia de a respecta deadline-urile impuse de redactorul-sef, de a preda materiale de presa bine structurate, fara vicii de documentare. Colaboram in acelasi timp si cu colegii postului local Pro TV si cu agentia de stiri Mediafax, componente ale aceluiasi trust de presa, Mediapro.
Redactor Corespondent, Cotidianul Gardianul
mai 2000 - mai 2004 (4 ani si 4 zile)
Culegere de informatii, redactare stiri si reportaje, transmiterea lor sefului corespondentilor conform deadline-urilor.
Redactor, Anotimp SRL
decembrie 1998 - septembrie 2000 (un an si 9 luni)
Culegerea de informatii, gasirea subiectelor si a ideilor de materiale de presa, redactarea acestora. Pastrarea unei bune relatii cu sursele oficiale si extinderea retelei de informatii.
Redactor, Dacis Impex SRL
martie 1995 - decembrie 1998 (3 ani si 9 luni)
Cautarea informatiilor, identificarea surselor posibile (oficiale, neoficiale, orale, scrise, etc.), redactarea/editarea materialelor de presa.
Task-urile de jurnalist presupun si propunerea unor idei de reportaje/investigatii.
Hobby-uri
Literatura, cinematografia.