Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Loredana Latis

Business & Life Coach, Loredana Latis COACH

Motto personal: Poate nu poti schimba ceea ce ti se intampla dar poti schimba cu siguranta perceptia ta asupra a ceea ce se intampla.

Loredana Latis
face business in stil
Arii profil: Pagina personala - Info - Parteneri - Web
Despre Loredana Latis
Pozitia curenta:
Business & Life Coach
Zonele tarii unde fac afaceri:
Data nasterii:
10 ianuarie 1974 (48 ani si 4 luni)
Locul nasterii:
Bucuresti
Stare civila / familie:
casatorit(a)
Nationalitate:
Romana
Membru KeyPeople de:
11 ani
Succese Profesionale
Coaching
 
Esecuri Profesionale
Nu am copii
 
Activitate profesionala Loredana Latis
Business & Life Coach, Loredana Latis COACH
octombrie 2010 (11 ani si 7 luni)
Descopera cum sa ajungi acolo unde iti doresti sa fii....

Experimenteaza succesul facand ceea ce iubesti sa faci!

Rezultatele sedintelor de coaching

Daca observi o persoana care are succes si care se afla in topul celor mai bine realizati oameni, vei descoperi ca a fost indrumata spre aceasta directie si cel mai adesea indrumatorul a fost un coach. Implinirea personala si succesul vin din felul in care iti traiesti viata pe care ti-o doresti. Programul meu de coaching aplica strategii de succes care au fost dovedite ca functioneaza cu rezultate remarcabile si in scurt timp pentru diferite arii din viata oamenilor.

Schimba-ti actiunile!

Probabil ca ai auzit proverbul: daca nu iti plac rezultatele pe care le obtii, atunci schimba-ti comportamentele care produc aceste rezultate! Unul din principalele atuuri ale procesului meu de coaching este ca vei identifica si vei intelege care sunt acele comportamente specifice ale tale care te trag inapoi. Pe langa acest atuu, este vitala identificarea cu claritate si intelegerea scopului tau in viata impreuna cu construirea unei strategii pentru obtinerea cu succes a ceea ce tu iti doresti. Lucrand cu un coach pregatit, experimentat si cu pasiune fata de coaching asa cum sunt eu, vei primi suport si ghidare, iti vei descoperi motivatia si impreuna vom monitoriza procesul prin care vei obtine cele mai bune rezultate.

Actioneaza pentru a obtine!

Daca iti doresti o viata mai buna, mai mult echilibru intre partea profesionala si cea personala, aprecierea eforturilor tale si recompensa pe masura, implinirea viselor si atingerea telului tau in viata...atunci trebuie sa iei masuri si sa actionezi pentru a iesi din rutina. Coachingul cu mine iti va facilita pas cu pas integrarea SUCCESULUI in viata ta si iti va permite sa fii mai creativ, mai bine remunerat si mai focusat pe obiective. Imagineaza-ti ca ai un plan conceput special pentru viata ta.
Studii Loredana Latis
curs: COACHING ICF
iunie 2010 - ianuarie 2011 (7 luni si 4 zile), BUCURESTI
Ce este coaching-ul?

Coaching-ul este un parteneriat intre mine - ca si coach si tine - ca si client, in cadrul unui proces de provocare si stimulare a gandirii si creativitatii tale, pentru a te inspira in maximizarea potentialului tau personal si profesional (definitie data de International Coaching Federation ICF).

Coaching-ul este in esenta un dialog, o conversatie intre mine si tine intr-un context productiv, focalizat pe obtinerea de rezultate.

Coaching-ul inseamna invatare, in care tu ca si client poti incepe sa te autocorectezi invatand cum sa-ti schimbi propriul comportament si sa devii autoproductiv prin creearea propriilortale intrebari si raspunsuri.

Coaching-ul presupune schimbare si transformare prin abordarea de noi credinte si comportamente adaptabile si de succes.

Coaching-ul inseamna a te re-descoperi, sa-ti creezi noi legende, noi identitati si noi planuri de viitor intr-o calatorie care este la fel de importanta ca si destinatia.

Coaching-ul lucreaza cu emotiile tale, pentru ca tocmai prin recunoasterea si intelegerea propriilor tale trairi poti intelege cum sa-ti fructifici potentialul maxim si sa dai tot ce poate fi mai bun din tine.
Hobby-uri
Calatorii, lectura, socializarea, lucrul cu oamenii