Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Lucian Stana

Director sucursala, Banca Millennium S.A.

Arii profil: Pagina personala - Info - Parteneri - Web
Despre Lucian Stana
Pozitia curenta:
Director sucursala
Data nasterii:
19 octombrie 1978 (42 ani si 11 luni)
Locul nasterii:
Arad
Stare civila / familie:
casatorit(a), 1 copil
Venit anual:
1400 EUR
Sex:
Masculin
Nationalitate:
ROMANA
Membru KeyPeople de:
10 ani si 3 saptamani
Activitate profesionala Lucian Stana
Director sucursala, Banca Millennium S.A.
iunie 2008 (13 ani si 3 luni)
Genereaza si dezvolta business; este responsabil de dezvoltarea portofoliului de clienti si a volumului de afaceri. Raspunde de atingerea scopurilor si obiectivelor sucursalei. Reprezinta banca in relatiile cu tertii. Urmareste ca toti clientii sa primeasca servicii bancare de calitate si potrivite nevoilor lor. Stabileste indatoririle, responsabilitatile si obiectivele profesionale ale subordonatilor sai, in conformitate cu fisa postului si obiectivele sucursalei. Propune bugetul anual al sucursalei. Gestioneaza activele si pasivele sucursalei avand ca scop maximizarea profitului si controlul riscului. Coordoneaza activitatea zilnica a sucursalei, in conformitate cu politica si strategia bancii. Este responsabil pentru profitabilitatea sucursalei.
Negociaza tranzactii, dobanzi si comisioane si le supune aprobarii Centralei. Prezinta si analizeaza impreuna cu subordonatii sai toate informatiile referitoare la politica, rezultate, produse noi, regulamente noi, norme interne, legislatie. Raspunde de aplicarea corecta, la nivelul sucursalei, a legislatiei, regulamentelor BNR, procedurilor si normelor interne ale bancii.
Isi indeplineste toate responsabilitatile privind evaluarea profesionala periodica a angajatilor din subordine. Este responsabil de crearea si mentinerea mediului de lucru corespunzator pentru toti subordonatii sai.
Studii Lucian Stana
master in desfasurare: Universitatea de Vest Vasile Goldis Arad
octombrie 2003 (17 ani si 11 luni), Arad