Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Marius Torok

Motto personal: In toate aspectele vietii este necesar sa te afirmi si sa te arati cu indrazneala prin ceea ce cunosti si stii sa faci. www.cropolus.ro

Marius Torok
face business in stil
Arii profil: Pagina personala - Info - Parteneri - Web
Marius Torok
Marius Torok: Guy Kawasaki:The Art of the Start - http://blog.guykawasaki.com/2006/06/the_art_of_the_.html#axzz0pA3mLpuc
Acum un an sau mai mult (Joi, 27 Mai 2010 22:56)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Simona Straut
Simona Straut: Great video!!! multumim pentru sharing:-)

Acum un an sau mai mult (Joi, 27 Mai 2010 23:18)
Marius Torok
Marius Torok: Timpul este un adversar pe care este bine sa ti-l faci prieten. Sunt oameni pentru care timpul lucreaza impotriva lor si sunt oameni pentru care timpul este aliatul in atingerea obiectivelor. Numaratoarea inversa ne apropie tot mai mult de un deznodamand pe care unii si l-au programat, iar altii nu.
Acum un an sau mai mult (Marti, 25 Mai 2010 20:33)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
jhbjbjkh vhjgjh
jhbjbjkh vhjgjh: Am vazut oameni pentru care faptul ca mai au o zi este ingrozitor. Acesti oameni sunt afectati de anumite evenimente negative trecute si nu reusesc sa vada ce este bun.
Pentru altii, timpul este foarte pretios in atingerea obiectivelor si se bucura de fiecare noua zi.
Acum un an sau mai mult (Sambata, 31 Iulie 2010 10:02)
Cristina Munteanu
Cristina Munteanu: Neatza, tuturor! Sustin optimismul lui Cristian. Diferenta de perceptie asupra timpului (adversar sau prieten) este consecinta abilitatii (si capacitatii) noastre de a ne folosi de el. Timpul, ca resursa, ESTE (si atat). De noi de pinde sa-l "umplem" corespunzator...Bad time management, bad result
Acum un an sau mai mult (Luni, 31 Mai 2010 09:40)
Marius Torok
Marius Torok: Fara voia mea timpul se impune ca o notiune mai dramatica decat in alte situatii, cu atat mai mult cu cat timpul este indiferent cu noi si nu-i pasa daca am facut ceva cu el cat l-am avut. Avem doar o clipa in goana generatiilor ca sa realizam ceva.
Acum un an sau mai mult (Joi, 27 Mai 2010 00:22)
Cristian TUDORAN
Cristian TUDORAN: Buna Marius! Mi se pare cam pesimista abordarea subiectului "timp", pe care ne-ai trimis-o. Imi iau libertatea de a-ti trimite o abordare ceva mai optimista ... cel putin pt mine! Pt mine timpul este o constanta, fapt pt care consider ca timpul nu trece ci eu as trece daca nu l-as folosi!
Acum un an sau mai mult (Marti, 25 Mai 2010 23:59)
Marius Torok
Marius Torok: Managementul este arta de a conduce un grup de oameni, o societate, astfel incat fiecare membru sa fie valorificat la potentialul sau maxim, care, impreuna, sa obtina un rezultat programat de catre manager.
Acum un an sau mai mult (Vineri, 21 Mai 2010 01:23)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Marius Torok
Marius Torok: Cine ii construieste pe altii se construieste pe sine. Cele mai bune carti sunt cele care mi se deschid, in fiecare zi, in oamenii din jur.
Acum un an sau mai mult (Joi, 27 Mai 2010 18:14)
Rodica Obancea
Rodica Obancea: Sau, o alta optiune ar fi - un lider bun creeaza lideri, in timp ce un lider slab creeaza executanti.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 26 Mai 2010 09:28)
Marius Torok
Marius Torok: Daca un manager reuseste sa-i faca pe ceilalti sa simta ca sunt liberi sa lucreze, si nu constransi sa lucreze, atunci s-a asigurat ca fiecare membru al echipei sale isi va valorifica la maximum potentialul, iar rezultatul va fi cu mult mai bun decat in conditii normale de constrangere.
Acum un an sau mai mult (Vineri, 21 Mai 2010 01:23)
Marius Torok
Marius Torok: Problema comuna pe care o avem in Romania este calitatea managementului, fie ca vorbim de sectorul privat sau de cel bugetar http://www.businessmagazin.ro/analize/resurse-umane/radu-furnica-majoritatea-expatilor-sunt-niste-mercenari-4027101
Acum un an sau mai mult (Joi, 20 Mai 2010 20:12)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
George Popescu
George Popescu: Domnul Furnica ar fi bine sa spuna si faptul ca "marii manageri" sunt recrutati de cele mai multe ori prin firme precum ale domniei sale, fapt pentru care poarta o parte din responsabilitate. Si la noi au avut loc asemenea recrutari, cerute de de sefii din afara, cu rezultate dezastruoase.
Acum un an sau mai mult (Vineri, 21 Mai 2010 10:15)
Marius Torok
Marius Torok: Poate chiar in unele situatii, si aici vorbesc din experienta, managerul roman a trebuit sa fie cu mult mai capabil decat un manager strain, care a lucrat in conditii normale, de stabiliatte, in alte tari.
Acum un an sau mai mult (Vineri, 21 Mai 2010 00:19)
Marius Torok
Marius Torok: Cand spun asta nu am in vedere acei manageri capabili care trebuie sa faca performanta in conditii exceptionale pe fondul unui sistem esuat in care si-au pierdut credibilitatea institutiile statului. Ma raportez la rezultatele pe ansamblu a celor doua zone de activitate: public si privat.
Acum un an sau mai mult (Vineri, 21 Mai 2010 00:13)
Marius Torok
Marius Torok: Astazi, suntem ultimii pe pamant, care decidem pentru ziua de maine, cum va arata ea, pentru ca maine, alti sa decida in locul nostru. Suntem piatra de hotar a orizontului lumii, vinovati de felul cum el va arata pentru generatiile urmatoare.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 12 Mai 2010 10:31)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Cristina Munteanu
Cristina Munteanu: As evita absolutizarea. Suntem cativa care vrem sa schimbam lucrurile, sa le facem sa mearga. Problema este, insa, ca nici macar noi nu avem obisnuinta lucrului in echipa pe proiecte sociale si nici nu vrem sa renuntam la confortul personal pentru asta. Te gandesti ca, pur si simplu, nu merita.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 12 Mai 2010 12:53)
Marius Torok
Marius Torok: Marele pacat al societatii de azi este individul, generic vorbind, care nu se implica decat in masura in care ii aduce lui un castig direct si il intereseaza prea putin de restul lucrurilor care afecteaza in asamblu ei societatea. In felul acesta cei putini se imbogatesc pe spatele celor multi.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 12 Mai 2010 12:52)
Marius Torok
Marius Torok: Chiar daca sunt manager sau de alta specialitate, avem datoria de cetatean al cetatii sa tinem treaza memoria colectiva, sa dezvoltam spiritul civic si sa incercam sa schimbam ceea ce aduce atingere demnitatii umane. Sa fim un reper pentru societatea in care traim si nu doar pentru locul unde lucram
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 12 Mai 2010 11:35)
Cristina Munteanu
Cristina Munteanu: Citesc mereu articolele tale si, majoritar, sunt de acord cu punctul tau de vedere. Referitor la mesajul de astazi, cred ca suntem prea putini cei carora le pasa de maine. Multi sunt orientati spre rezultatul imediat, spre un "acum" si un "repede" in defavoarea viitorului. Ce putem face sa schim
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 12 Mai 2010 11:04)
Marius Torok
Marius Torok: Succesul este rezultatul cumulativ a mai multor factori care construiesc o conjunctura. Din acest motiv, nu cel mai inteligent si nu cel mai capabil ocupa intotdeauna o anumita pozitie de decizie. Cel care este in stare sa isi influnteze conjunctura are cele mai mari sanse ca sa aibe succes.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 31 Martie 2010 09:34)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Daniela Irimia
Daniela Irimia: Perfect adevarat :)
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 31 Martie 2010 17:46)
Marius Torok
Marius Torok: Fiecare om isi ocupa locul de drept in lume, care se defineste prin raporturile cu oamenii din jur, si nu printr-o conditie sociala mostenita. Un om limitat va fi considerat ca atare indiferent de cat de bogat este. Puterea este in mainile celor care au ca si argument forta inteligentei si a ratiunii.
Acum un an sau mai mult (Luni, 15 Februarie 2010 21:43)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Marius Torok
Marius Torok: Desigur, accept invitatia, va anunt cand voi fi in Bucuresti.
Acum un an sau mai mult (Luni, 14 Iunie 2010 19:40)
Svetlana Lungu
Svetlana Lungu: sunteti o persoana foarte interesanta. As vrea sa va cunosc in realitate. Daca veti fi candva la Bucuresti va invit la o cesca de ceai. Va multumesc! Mult succes!
Acum un an sau mai mult (Luni, 14 Iunie 2010 12:33)
Marius Torok
Marius Torok: Pe aceasta cale semnalez o nedreptate care se face des oamenilor din Romania.Foarte multi dintre noi confundam valoarea unui om cu locul de munca pe care il ocupa, desi,la randul meu,am intalnit un instalator care in timpul liber citea Hegel si Kant,juca sah si avea o viziune originala despre viata.
Acum un an sau mai mult (Sambata, 12 Iunie 2010 22:27)
Marius Torok
Marius Torok: Intelepciunea te invita la cumintenie,cumpatare, bunatate,respectul neconditionat fata de ceilalti oameni.Intelepciunea nu este dornica de afirmare,nu are ambitii desarte de inavutire, ea doar exista intr-un cu totul alt regsitru.Intelepciunea apartine celor care cauta adevarul la margine de lume.
Acum un an sau mai mult (Sambata, 12 Iunie 2010 22:17)
Svetlana Lungu
Svetlana Lungu: Noi foarte des punem semnul egal intre inteligenta si intelepciunea. Am intalnit si oameni batrani care aveau 4 clase, care abia abia citeau, dar erau plini de lumina, bucurie si bunatate. Si altii care aveau studii si studii, dar erau atat de departe de tot ce inseamna a iubi, a ierta...
Acum un an sau mai mult (Vineri, 11 Iunie 2010 14:04)
Alice Andreea Ene
Alice Andreea Ene: Aceasta pentru ca eu cred si in viata de apoi :).
Mult succes!
Acum un an sau mai mult (Sambata, 20 Februarie 2010 11:03)
Marius Torok
Marius Torok: Realitatea are marele merit de a te rasplati, acum sau mai tarziu, dupa cum ai gandit si actionat, bine sau rau, inspirat sau gresit.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 17 Februarie 2010 11:46)
Marius Torok
Marius Torok: Care om sanatos la minte rezista unei idei puternic argumentate si prefera o idee fara nici o sustinere in realitate doar de dragul de a spune ca ii apartine, fara ca sa ii faca rau acum sau mai tarziu? Probabil ca sunt, dar astea le putem numi excepti.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 17 Februarie 2010 11:21)
Marius Torok
Marius Torok: Puterea nu este neaparat in minele persoanei declarate ca o are. Putem vorbi si din puct de vedere istoric aici. Ideea de baza este ca lumea in care traim este guvernata dupa niste legi si reguli care nu promoveaza prostia, ci o penalizeaza, uneori chiar si in forme necunoscute noua.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 17 Februarie 2010 11:10)
Marius Torok
Marius Torok: Nu am alta parere despre primul ministru al Romaniei asa dupa cum o au probabil majoritatea. Ma raportez la o situatie mult mai vasta, si nu de putine ori, daca nu de fiecare data, sunt acei consilieri in spatele unui personaj public, care vin si modeleaza realitate fara ca macar sa ii cunoastem.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 17 Februarie 2010 11:05)
Marius Torok
Marius Torok: Ce spui tu este adevarat si tocmai la asta ma refer. Sa nu cadem in capcana in care sa spunem ca daca la noi stau lucrurile asa atunci la fel este peste tot. Nu, ma refer strict la perceptia care o avem despre ceilalti oameni, un om este perceput ca atare in functie de actiunile sale si ce gandeste.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 17 Februarie 2010 11:00)
Alice Andreea Ene
Alice Andreea Ene: Despre ce puterea vorbesti Marius? Despre puterea mintii, puterea de a gandi orice, capacitatea intelectuala de a actiona, puterea de a cuteza? Caci posibilitatea reala de a reusi mi-e teama ca e fatarnica. Privesc in jur la oamenii care ne conduc (in sensul ca au pozitia sociala de a "indruma")..
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 17 Februarie 2010 10:47)
Vezi pagina: 123