Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Sebastian Andreica-Navruc

Managing Director, SANSIM CONSULTING

Motto personal: Adauga valoare Comunitatii.

Arii profil: Pagina personala - Info - Parteneri - Web
Despre Sebastian Andreica-Navruc
Pozitia curenta:
Director Calitate, Mediu, SSO
Zonele tarii unde fac afaceri:
Data nasterii:
23 iulie 1961 (60 ani si 12 luni)
Locul nasterii:
Oradea
Stare civila / familie:
casatorit(a)
Sex:
Masculin
Membru KeyPeople de:
12 ani si 10 luni
Succese Profesionale
Am reusit sa-mi constientizez colegii in fata riscurilor la care se pot expune, sa-i trezesc la realitate cu privire la necesitatea protejarii vietii si a mediului inconjurator, la necesitatea adaugarii continue de valoare (atata cat se poate) la afacere
 
Esecuri Profesionale
Nu am reusit inca sa formez un colectiv constient de valoarea adaugata cu ocazia implementarii unui Sistem de Management Integrat (Calitate, Mediu si SSO).
 
Activitate profesionala Sebastian Andreica-Navruc
Director Calitate, Mediu, SSO, OTIS LIFT Romania
februarie 2010 - septembrie 2011 (un an si 7 luni)
Implementarea si mentinerea actiunilor pentru imbunatatirea eficacitatii in functionare a sistemului integrat de management (calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala).
Implementarea actiunilor pentru conformarea organizatiei cu cerintele legale si reglementarile aplicabile (inclusiv cerintelor Grupului United Technologies Company)
HSEQ Manager, EPSTEIN ARCHITECTURE & ENGINEERING
iunie 2006 (16 ani si 3 saptamani)
Furnizarea de servicii EPCM (amininstrarea proiectelor in Constructii) in domeniul HSEQ (Calitate, Protectia mediului, Sanatate si Securitate Profesionala).
Alaturi de Managerii de Proiect de la Client, particip la toate etapele EPCM (Tendering - Ofertare, Bidding - Licitatie, Procurement&Mobilization - Achizitie si Organizare santier, Construction - Supervizarea pe durata proiectului, Commisioning - Punere in functiune si Predare la client).
Managing Director, SANSIM CONSULTING
martie 2006 (16 ani si 3 luni)
Firma acorda consultanta in implementarea sistemelor de management si furnizeaza servicii cu predilectie in zona sigurantei afacerii Clientilor (Management de proiecte, Riscuri in Environmental, Health & Safety, Calitatea serviciilor in EPCM).
Gama de servicii este extinsa si pe domeniile implementarii sau auditarii sistemelor de management (Mediu - ISO 14001, Sanatate&Securitate Ocupationala - OHSAS 18001) iar in viitor ca Formator profesional certificat in aceste domenii.
Responsable Securite+, MOBILUX
decembrie 2003 - iunie 2005 (un an si 6 luni)
O experienta placuta, intr-o organizatie cu patronat Francez (Parissot) in care am avut satisfactia de a reusi o imbunatatire, atat a situatiei Protectiei mediului si a Muncii cat si un salt major in dezvoltarea abilitatilor profesionale (cursuri de Management performant pentru toti responsabilii de compartimente).
SEQ Manager, LINDE GAZ ROMANIA
aprilie 2000 - octombrie 2003 (3 ani si 6 luni)
A reprezentat sansa vietii mele, de a pasi dintr-un sistem unicefalic (fost comunist) intr-unul performant, de tip Occidental (filiala a LINDE GAS AG din Germania). Aici am descoperit flexibilitatea dar si responsabilitatea indeplinirii sarcinilor specifice postului, reusind inchegarea unui compartiment distinct - Calitate, Mediu si Siguranta, care a stat la baza actualului departament (aflat pe mainile profesioniste ale fostilor mei colegi).
Sef Serviciu Protectia Muncii, PSI, ISCIR, SC COMTIM SA
august 1980 - mai 2000 (19 ani si 10 luni)
Aici a inceput activitatea mea profesionala, de la simplu Electromecanic (categoria I baza) la cea de Sef Serviciu peste cele 24 de unitati ale COMTIM.
Din pacate sistemul unicefalic s-a dovedit vulnerabil schimbarilor politice, cazand victima conjuncturilor politico-financiare, in 1998 fiind declarat in situatie de faliment si declansandu-se procedura de lichidare.
Din punct de vedere profesional am acumulat experienta alaturi de cei mai buni profesionisti (nu era usoara viata in COMTIM) si acest fapt m-a ajutat in activitatea viitoare.
Studii Sebastian Andreica-Navruc
master: Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi"
septembrie 2007 - iunie 2008 (9 luni si 4 zile)
Mi-am desavarsit pregatirea academica prin obtinerea titlului de Master in Securitatea si Sanatatea Profesionala (SSM) prin absolvirea cursurilor organizate la in acest valoros centru universitar din Iasi. A fost o etapa plina de acumulari si acutalizari de cunostinte profesionale specifice domeniului de activitate.
facultate: Institutul Politehnic "Traian Vuia", Facultatea de mecanica, sectia TCM
septembrie 1982 - iunie 1988 (5 ani si 9 luni), Timisoara
Am beneficiat de facilitatea de-a urma cursurile Facultatii de Mecanica, sectia Tehnologia Constructiilor de Masini, la Seral, timp de 6 ani. A fost o experienta deosebita, mai ales datorita faptului ca am avut sansa de a participa la cursurile unor profesori deosebiti, cum nu cred ca se mai gasesc in ziua de astazi prin institutiile de invatamant superior din Romania. Doar datorita acestui fapt am reusit sa obtin diploma de Inginer TCM si le sunt vesnic recunoscator.
Hobby-uri
Sah, Fotografie, Internet