Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

SSM -SU COM

Director General, Smart Protect

Motto personal: SIGURANTA, inainte de toate

Arii profil: Pagina personala - Info - Parteneri - Web
Despre SSM -SU COM
Domenii de activitate:
Pozitia curenta:
Director General
Zonele tarii unde fac afaceri:
Data nasterii:
15 ianuarie 1981 (41 ani si 4 luni)
Locul nasterii:
Bucuresti
Stare civila / familie:
necasatorit(a)
Sex:
Masculin
Nationalitate:
Roman
Membru KeyPeople de:
11 ani si 3 luni
Succese Profesionale
Acoperire Nationala pentru compania Smart Protect, care ofera servicii complete de SSM & SU (PSI-PC) , Flexibile si Pro-Active pentru companiile din porofoliu.
 
Esecuri Profesionale
Increderea pe care o am in oamenii, care mereu dezamagesc ...
 
Activitate profesionala SSM -SU COM
Director General, Smart Protect

Protectia Muncii (SSM) impreuna cu Prevenirea si Stingerea Incendiilor (SU) sunt doua servicii obligatoriu prin lege pentru toate firmele din Romania indiferent de forma de colaborare cu angajatii sai.
Smart Protect ofere servicii complete de SSM (Protectia Muncii) & SU (PSI - Protectie Civila ), consultanta de specialitate pe intreaga durata a contractului (inclusiv la controalele organelor abilitate si accidente de munca ) si au la baza profesionalism, valori morale si etice in afaceri pentru a mentine si garanta calitatea serviciilor, punandu-va la dispozitie nu o persoana ci o intreaga echipa de specialisti care vin in sprijinul dumneavoastra pentru a va degreva de situatiile neplacute pe linie de SSM & SU (PSI - PC)
Necesitatea consultantei in domeniu SSM si SU se bazeaza pe importanta resursei umane din cadrul unei societati pentru dezvoltarea si succesul acesteia.
Evaluarea riscurilor profesionale de accidentare ajuta la diminuarea posibilitatii de vatamare a lucratorilor si mediului de lucru .Scopul principal al evaluarii riscurilor profesionale este protejarea sanatatii si securitatii lucratorilor.

Prin calitatea serviciilor prestate de catre societate dam siguranta si incredere
Studii SSM -SU COM
SSM -SU COM nu a completat inca aceasta informatie.
Hobby-uri
HELP PEOPLE. Ador sa Calatoresc atat in interes de afaceri, datorita Acoperirii Nationale, cat si pentru Leasure . Timpul petrecut in natura alaturi de prieteni, nu se compara cu nici un Mall :). Lectura de carti si materiale pentru Dezvoltare Persoanala.