Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Voiculescu Dan

Profesor Universitar, ASE Bucuresti - Catedra de Relatii Economice Internationale, Disciplina Competitie si Competitivitate

Arii profil: Pagina personala - Info - Parteneri - Web
Despre Voiculescu Dan
Pozitia curenta:
Profesor Universitar
Zonele tarii unde fac afaceri:
Stare civila / familie:
casatorit(a), 2 copii
Membru KeyPeople de:
11 ani si 6 luni
Activitate profesionala Voiculescu Dan
Fondator si Actionar majoritar, Grupul Grivco
ianuarie 1992 (28 ani si 2 luni)
Holding-ul GRIVCO este unul din cele mai importante grupuri de afaceri private din Romania, cu activitati in: comert international, servicii bancare si financiare, productie. Cea mai cunoscuta companie a grupului de firme este Trustul Intact, care include posturile de televiziune Antena 1 (generalist), Antena 3 (de stiri) si Euforia TV (lifestyle), ziarele Jurnalul National, Gazeta Sporturilor, Saptamana Financiara si Top Gear, posturile de radio Romantic FM si Radio Zu. Grupul GRIVCO mai dežine si compania energetica Grivco Energy.
Prin reprezentantele sale din Cairo, Istanbul, Moscova, Belgrad, Beijing, Beirut, GRIVCO constituie o prezenta activa pe pietele internationale.
Presedinte, Fundatia Umanista Dan Voiculescu
ianuarie 1990 (30 ani si 2 luni)
Fundatia Dan Voiculecu pentru dezvoltarea Romaniei este o organizatie non-profit, non - guvernamentala si non-politica, infiintata in anul 1990 de catre profesorul Dan Voiculescu, sub denumirea de Fundatia Umanista Dan Voiculescu.
Misiunea organizatiei este aceea de a promova valorile umane si profesionale, atat in sfera tehnico - stiintifice, cat si in cea socio - economica ,inclusiv cea educationala, culturala si artistica. Un aspect deosebit de important este acela al promovarii traditiilor autentice romanesti.