Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Directorul operational al G4S a plecat din companie

Publicat luni, 07 martie 2011 in Servicii | 11 afisari

Alice Tirsea nu mai activeaza, incepand cu data de 3 martie 2011, ca director general operational in cadrul companiei de servicii de securitate G4S, dorind in perioada urmatoare sa se dedice unor proiecte de business personale, a anuntat luni compania.

Directorul operational al G4S a plecat din companie
Alice Tirsea are o experienta de peste 8 ani si jumatate in industria de securitate, alaturand-se echipei G4S inca din anul 2002.

Si-a inceput activitatea in cadrul departamentului de resurse umane, la conducerea caruia a fost numita la scurt timp dupa.

In decembrie 2006 a fost numita in functia de director executiv, dandu-i-se responsabilitatea conducerii diviziei de cash din cadrul G4S, ceea ce a dus la aprofundarea cunostintelor operationale, precum si a tuturor celorlalte procese de business relevante: comercial, financiar, achizitii, juridic.

In iulie 2009, sefii de la Londra si-au dat acordul pentru avansarea ei in functia de director general operational al companiei G4S, pozitie din care a coordonat activitatea tuturor celor trei divizii respectiv G4S Cash Solutions, G4S Secure Solutions, G4S Security Systems.

Alice Tirsea a absolvit facultatea de Stiinte Politice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, are certificare in Managementul Resurselor Umane si si-a completat pregatirea prin participarea la cursuri si seminarii in domenii precum: formare profesionala, management de proiect, comunicare, financiar.

Ultimele plecari din companii

Directorul pentru tehnologie al Romtelecom paraseste compania
Wolfgang Breuer, directorul executiv pentru tehnologie si operatiuni al Romtelecom, va parasi din 30 iunie compania pentru a se dedica unor noi oportunitati profesionale.
Publicat marti, 03 mai 2011 in IT&C/Internet
Sefa MSD Romania, promovata director pentru regiunea balcanica
Agata Jakoncic (foto) este noul director regional al companiei farmaceutice Merck Sharp & Dohme (MSD) in regiunea balcanica, dupa ce a ocupat functia de country manager al MSD Romania in ultimii patru ani.
Publicat joi, 21 aprilie 2011 in Industrie/Productie
Ilona Ciausoiu pleaca de la Philips Romania
Compania Philips a anuntat ca Ilona Ciausoiu (foto) va parasi compania incepand cu 1 mai, renuntand la functiile de country manager si leader al sectorului Consumer Lifestyle.
Publicat vineri, 08 aprilie 2011 in IT&C/Internet
Marco Kind pleaca din functia de director de marketing al Vodafone
Marco Kind isi va incheia, la data de 1 iunie 2011, mandatul de trei ani in rolul de chief marketing officer al Vodafone, a anuntat, miercuri, compania.
Publicat miercuri, 16 martie 2011 in IT&C/Internet
Mariana Dragan, manager comunicare Auchan Romania, pleaca din companie incepand de miercuri, 16 martie.
Publicat marti, 15 martie 2011 in FMCG/Retail
Liviu Costache, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), a demisionat luni din functie, invocand motive de sanatate, in locul sau urmand sa fie numit directorul adjunct pentru proiectele cu finanta
Publicat marti, 15 martie 2011 in Servicii
Surse: directorul general al Tarom a demisionat
Ruxandra Brutaru (foto), directorul general al Tarom, a demisionat marti din functia pe care o ocupa de la finele anului 2008, au declarat surse din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii.
Publicat marti, 15 martie 2011 in Servicii
Marius Croitoru, directorul financiar la Coca-Cola HBC Romania si Moldova, va fi numit in pozitia de director financiar la Coca-Cola HBC Italia incepand cu 1 iulie 2011.
Publicat vineri, 04 martie 2011 in FMCG/Retail