Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Gabriel Balaban, noul sef al departamentului de Project Management al King Sturge

Publicat joi, 07 aprilie 2011 | 2 afisari

Compania de consultanta imobiliara King Sturge l-a numit pe Gabriel Balaban in functia de sef al departamentului de Project Management & Building Consultancy, in locul lui Resul Kilic.

Gabriel Balaban, noul sef al departamentului de Project Management al King Sturge
Acesta a preluat un post de management pentru biroul King Sturge din Istanbul.

Gabriel Balaban este fost Partener la Gardiner & Theobald si are peste 14 ani de experienta in domeniul constructiilor si real estate.

Aria sa de competenta include Project & Cost Management-ul, monitorizarea proiectelor pentru institutiile finantatoare (Lender Supervision), managementul dezvoltarii proiectelor si auditul tehnic al cladirilor (Building Surveying) pentru toate tipurile de proprietate, de la birouri de clasa A (a caror valoare totala de constructie depaseste 250 mil. euro) pana la parcuri logistice, rezidente (in valoare totala de peste 100 mil. euro) si hoteluri.

King Sturge, cu sediul in Londra, activeaza in domeniul imobiliar de 250 de ani si este in prezent una din primele 10 companii de consultanta din Europa (42 de sedii in 14 tari), avand o retea de peste 215 de birouri independente si asociate in 47 de tari.

King Sturge si-a deschis filiala in Bucuresti in anul 2006.

Ultimele sosiri in companii

Ruxandra Pascal, numita senior manager al Benclinov& Asociatii
Ruxandra Pascal (foto) a fost promovata la inceputul lunii mai pe pozitia de senior manager al casei de avocatura Benclinov & Asociatii (B&A).

Publicat marti, 03 mai 2011 in Profesii liberale
MOL Romania anunta numirea doamnei Kinga Agnes Daradics in functia de CEO si country retail manager, incepand cu 1 mai 2011.
Publicat luni, 02 mai 2011
Bogdana Butnar, industry manager la Google
Consultantul Bogdana Butnar a preluat pozitia de industry manager la Google Romania.
Publicat luni, 02 mai 2011
Mercury360 are un nou merchandising manager
Mirela Brebenel (33 ani) va ocupa pozitia de merchandising manager, in cadrul departamentului cu acelasi nume, parte a diviziei de field marketing a agentiei Mercury360.
Publicat vineri, 29 aprilie 2011
Stelian Gal este eliberat din functia de director general al Transelectrica iar in locul sau este numit Horia Hahaianu, potrivit unui ordin al Ministerului Economiei.
Publicat joi, 28 aprilie 2011
BrandTailors a numit un nou coordonator pentru divizia de strategie de brand
BrandTailors, companie de consultanta si design de brand, a numit-o pe Andreea Florea coordonatorul departamentului de strategie de brand, incepand cu 1 mai.
Publicat miercuri, 27 aprilie 2011 in Advertising / Marketing
Utku Ogrendil preia conducerea procesatorului de carduri Provus-RomCard
Innova Capital, fondul polonez de private equity care a preluat in ianuarie 2011 pachetul majoritar de actiuni al centrului de procesare a cardurilor Provus si al subsidiarei acestuia RomCard, l-a numit pe Utku Ogrendil (foto) la conducerea executiva a gr
Publicat miercuri, 20 aprilie 2011
Compania Plastsistem, producator de panouri sandwich si structuri metalice, va avea incepand din 15 aprilie 2011, un nou director general, in persoana lui Alexandru Stanean.
Publicat miercuri, 13 aprilie 2011 in Industrie/Productie