Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Managerul de comunicare al Auchan Romania pleaca din companie

Publicat marti, 15 martie 2011 in FMCG/Retail | 14 afisari

Mariana Dragan, manager comunicare Auchan Romania, pleaca din companie incepand de miercuri, 16 martie.

Managerul de comunicare al Auchan Romania pleaca din companie
De comunicarea Auchan Romania se va ocupa in continuare Andreea Toader, specialist marketing.

Mariana Dragan facea parte din echipa Auchan Romania inca din 2006, cand compania a deschis primul sau hipermarket din Romania in cartierul bucurestean Titan.

Auchan intentioneaza sa deschida 3 noi magazine anul acesta in Romania.

Primul dintre acestea se va deschide la Constanta si va fi ancora principala din cadrul centrului comercial Maritino Shopping Center.

Auchan Constanta va fi cel mai mare hipermarket din oras, cu o suprafata de 12.000 mp si o gama de 45.000 de produse, potrivit reprezentantilor companiei.

Si Iasiul va avea un magazin Auchan ce se va deschide in cadrul Palas Iasi - un proiect urbanistic si comercial care mai contine si alte magazine de specialitate, o galerie comerciala, precum si o zona rezidentiala si una de birouri.

Al treilea este proiectul Auchan Craiova din cadrul proiectului Electroputere Parc, ansamblu comercial de amploare, desfasurat pe 6,3 hectare, din care mai fac parte retaileri precum Leroy Merlin, Decathlon, Kiabi, Norauto si altii.

Ultimele plecari din companii

Directorul pentru tehnologie al Romtelecom paraseste compania
Wolfgang Breuer, directorul executiv pentru tehnologie si operatiuni al Romtelecom, va parasi din 30 iunie compania pentru a se dedica unor noi oportunitati profesionale.
Publicat marti, 03 mai 2011 in IT&C/Internet
Sefa MSD Romania, promovata director pentru regiunea balcanica
Agata Jakoncic (foto) este noul director regional al companiei farmaceutice Merck Sharp & Dohme (MSD) in regiunea balcanica, dupa ce a ocupat functia de country manager al MSD Romania in ultimii patru ani.
Publicat joi, 21 aprilie 2011 in Industrie/Productie
Ilona Ciausoiu pleaca de la Philips Romania
Compania Philips a anuntat ca Ilona Ciausoiu (foto) va parasi compania incepand cu 1 mai, renuntand la functiile de country manager si leader al sectorului Consumer Lifestyle.
Publicat vineri, 08 aprilie 2011 in IT&C/Internet
Marco Kind pleaca din functia de director de marketing al Vodafone
Marco Kind isi va incheia, la data de 1 iunie 2011, mandatul de trei ani in rolul de chief marketing officer al Vodafone, a anuntat, miercuri, compania.
Publicat miercuri, 16 martie 2011 in IT&C/Internet
Liviu Costache, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), a demisionat luni din functie, invocand motive de sanatate, in locul sau urmand sa fie numit directorul adjunct pentru proiectele cu finanta
Publicat marti, 15 martie 2011 in Servicii
Surse: directorul general al Tarom a demisionat
Ruxandra Brutaru (foto), directorul general al Tarom, a demisionat marti din functia pe care o ocupa de la finele anului 2008, au declarat surse din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii.
Publicat marti, 15 martie 2011 in Servicii
Directorul operational al G4S a plecat din companie
Alice Tirsea nu mai activeaza, incepand cu data de 3 martie 2011, ca director general operational in cadrul companiei de servicii de securitate G4S, dorind in perioada urmatoare sa se dedice unor proiecte de business personale, a anuntat luni compania.
Publicat luni, 07 martie 2011 in Servicii
Marius Croitoru, directorul financiar la Coca-Cola HBC Romania si Moldova, va fi numit in pozitia de director financiar la Coca-Cola HBC Italia incepand cu 1 iulie 2011.
Publicat vineri, 04 martie 2011 in FMCG/Retail