Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Ultimele sosiri si plecari din companii

Schneider Electric Romania are un nou country president: Saulo Spaolanse
Incepand cu luna ianuarie 2011 Saulo Spaolanse ocupa functia de country president al Schneider Electric Romania, a anuntat marti compania.

Publicat marti, 22 februarie 2011
eMag si-a luat director de marketing de la Intel
Irinel Burloiu face parte incepand de luni, 21 februarie, din echipa de top management eMag, ocupand pozitia de director de marketing, potrivit unui anunt postat pe blog-ul retailerului online.

Publicat luni, 21 februarie 2011 in IT&C/Internet
Bogdan Grama, fostul director comercial al distribuitorului de fructe Dole Romania, a fost numit director general al Ulker in Europa Centrala si de Est.
Publicat luni, 21 februarie 2011
Uniqa Asigurari de Viata, subsidiara a grupul austriac Uniqa, a anuntat luni numirea lui Remus Lapusan, in varsta de 40 de ani, ca membru in cadrul Directoratului companiei.
Publicat luni, 21 februarie 2011 in Finante/Investitii
Consiliul de Administratie al producatorului de beton COMCM Constanta a decis vineri numirea Getei Nitu ca director general interimar al companiei, potrivit unui comunicat publicat luni pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Publicat luni, 21 februarie 2011 in Industrie/Productie
RBS Romania are un nou director financiar: George Calinescu
George Calinescu (foto) a fost numit de catre Consiliul de Administratie al RBS Romania in functia de director financiar, incepand cu luna ianuarie a acestui an.
Publicat vineri, 18 februarie 2011 in Finante/Investitii
Cosmina Muresan pleaca de la Zamfirescu Racoti Predoiu ca PR manager in industria modei
Cosmina Muresan, PR manager la casa de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu a parasit compania pentru a lucra tot ca PR manager, dar in industria modei, pentru designerul Stephan Pelger.
Publicat vineri, 18 februarie 2011 in PR/Evenimente
Anchor Grup are 7 membri noi in echipa de management
Anchor Grup, care detine printre altele Bucuresti Mall, Plaza Romania si complexul rezidential InCity, are 7 membri noi in echipa de management.

Publicat joi, 17 februarie 2011 in Real-Estate/Constructii
Holcim Romania va avea din aprilie un nou director general: Daniel Bach
Daniel Bach, fost vicepresedinte al subsidiarei Holcim din Filipine, va prelua de la 1 aprilie 2011 functia de director general al Holcim Romania.
Publicat marti, 15 februarie 2011 in Industrie/Productie
Rozaura Stanescu a preluat functia de director general al BRD Pensii Private, inlocuindu-l pe francezul Sebastian Lecoq, dupa ce Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a aprobat recent numirea ei pe aceasta pozitie.
Publicat luni, 14 februarie 2011 in Finante/Investitii
Forza Rossa, importatorul Ferrari in Romania, l-a numit pe Lucian Sonea in functia de director de marketing, inlocuind-o pe Roxana Valcu.
Publicat vineri, 11 februarie 2011 in Servicii
Sony Romania are un nou sef: Tomohiro Nakashima
Sony l-a numit pe Tomohiro Nakashima sa preia operatiunile locale ale companiei incepand cu 1 februarie, conduse pana la finalul lunii ianuarie de catre Taiju Ishikawa.
Publicat luni, 07 februarie 2011 in IT&C/Internet
Monica Hategan a fost numita in functia de new business director in cadrul Euromedia si Betacons
Euromedia si Betacons, membre ale retelei de publicitate outdoor Epamedia, au numit-o pe Monica Hategan in functia de new business director. De asemenea, Andreea Brezan ocupa de la 1 februarie pozitia de sales manager.
Publicat joi, 03 februarie 2011 in Advertising / Marketing
Carmen Simion este noul CEO al agentiei de comunicare digitala Kinecto
Carmen Simion este noul CEO al Kinecto, pozitie din care va dezvolta capitalul de competente strategice si creative ale agentiei, alaturi de Radu Ionescu, fondatorul si directorul de creatie al acesteia, a anuntat joi agentia de comunicare digitala.
Publicat joi, 03 februarie 2011 in Advertising / Marketing
Innerlook are un nou senior sales consultant: Irina Siru
Innerlook, companie specializata in servicii personalizate de HR isi mareste echipa cu un specialist in industria telecom, numind-o pe Irina Siru (foto) in functia de senior sales consultant, a anuntat luni societatea.
Publicat marti, 01 februarie 2011
Vezi pagina: « prima23456ultima »