Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Ultimele sosiri si plecari din companii

Grupului GTS a anuntat luni ca Adam Sawicki, CEO-ul GTS Central Europe paraseste compania, dupa o cooperare de trei ani. Acesta va fi inlocuit de Danny Bottoms.
Publicat luni, 31 ianuarie 2011 in IT&C/Internet
Vlad Popa a fost avansat in ianuarie pe pozitia de director executiv al publisherului InternetCorp, dupa ce timp de circa trei ani acesta a coordonat departamentul de vanzari.
Publicat luni, 31 ianuarie 2011 in IT&C/Internet
CEO-ul Intesa Sanpaolo Bank pleaca din Romania la o banca a grupului din Italia
Nicola Calabro, directorul general (CEO) Intesa Sanpaolo Bank isi incheie mandatul de 4 ani in Romania si preia o banca din Italia a grupului Intesa Sanpaolo, a anuntat miercuri institutia de credit.
Publicat miercuri, 26 ianuarie 2011 in Finante/Investitii
Doi noi parteneri in cadrul PwC Romania
PwC Romania are incepand de la 1 ianuarie 2011 doi noi parteneri in cadrul departamentului de consultanta pentru afaceri, Andrej Vizjak (foto dreapta)si Bogdan Belciu (foto stanga). In prezent, PwC Romania are 20 de parteneri.
Publicat marti, 25 ianuarie 2011 in Finante/Investitii
Adriana Lobda, audit & assurance director, va prelua conducerea biroului regional Deloitte din Cluj-Napoca la 1 februarie, urmand sa coordoneze activitatea firmei de consultanta in Transilvania.
Publicat luni, 24 ianuarie 2011 in Servicii
Mihnea Vasiliu (44 de ani) a fost numit in locul lui Marius Hagger in pozitia de administrator non-executiv al companiei Dogan Media International SA, operatorul postului TV Kanal D.
Publicat vineri, 21 ianuarie 2011 in Media / Publishing
Thomas Rainer si Ulrich von Bassewitz au fost alesi drept noi membri ai Consiliului de Administratie al Affichage Romania, in vreme ce Rene Rosenberg este noul director de operatiuni al companiei de outdoor.
Publicat joi, 20 ianuarie 2011 in Advertising / Marketing
Casa de Avocatura Grosu si Asociatii are noi coordonatori ai departamentelor Consultanta, Litigii, Societati si Organizatii Neguvernamentale si Administrativ - Financiar.
Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 in Profesii liberale
Razvan Tudor este noul director general al Velux Romania
Razvan Tudor ocupa, incepand cu luna ianuarie a acestui an, functia de director general al Velux Romania, functie preluata de la Hans Wreif?lt, al carui mandat s-a incheiat in decembrie 2010.
Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011
Firma globala de avocatura White & Case LLP a anuntat numirea Paraschivei Suica-Neagu in calitate de partener, care va coordona grupul de practica de litigii din cadrul biroului din Bucuresti.
Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 in Servicii
Consiliul de Administratie al Frigotehnica, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala a echipamentelor frigorifice, l-a numit pe austriacul Gerhard Distler director general interimar al companiei.
Publicat marti, 18 ianuarie 2011 in Industrie/Productie
Tina Hutani a fost inlocuita din functia de director finaciar (CFO) al Mercedes-Benz Romania cu Christiane Forster (38 de ani), de cetatenie germana, potrivit unui anunt al companiei.
Publicat marti, 18 ianuarie 2011 in Industrie/Productie
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a decis numirea lui Bogdan Andriescu in functia de director general al Institutului de Management in Asigurari (IMA).
Publicat marti, 18 ianuarie 2011 in Finante/Investitii
Radu Tanasescu, fostul COO al Anchor Grup, dezvoltatorul si proprietarul primelor malluri din Capitala, Bucuresti Mall si Plaza Romania, va ocupa pozitia de managing partner in cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania si va coordona divizia de retail
Publicat luni, 17 ianuarie 2011
Deloitte Romania si-a extins echipa de management prin sosirea lui Dan Badin, partener care coordoneaza de la 1 ianuarie activitatea echipei de consultanta in impozite directe si preturi de transfer.
Publicat luni, 17 ianuarie 2011 in Finante/Investitii
Vezi pagina: « prima34567ultima »