Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Ultimele plecari din companii

Directorul pentru tehnologie al Romtelecom paraseste compania
Wolfgang Breuer, directorul executiv pentru tehnologie si operatiuni al Romtelecom, va parasi din 30 iunie compania pentru a se dedica unor noi oportunitati profesionale.
Publicat marti, 03 mai 2011 in IT&C/Internet
Sefa MSD Romania, promovata director pentru regiunea balcanica
Agata Jakoncic (foto) este noul director regional al companiei farmaceutice Merck Sharp & Dohme (MSD) in regiunea balcanica, dupa ce a ocupat functia de country manager al MSD Romania in ultimii patru ani.
Publicat joi, 21 aprilie 2011 in Industrie/Productie
Ilona Ciausoiu pleaca de la Philips Romania
Compania Philips a anuntat ca Ilona Ciausoiu (foto) va parasi compania incepand cu 1 mai, renuntand la functiile de country manager si leader al sectorului Consumer Lifestyle.
Publicat vineri, 08 aprilie 2011 in IT&C/Internet
Marco Kind pleaca din functia de director de marketing al Vodafone
Marco Kind isi va incheia, la data de 1 iunie 2011, mandatul de trei ani in rolul de chief marketing officer al Vodafone, a anuntat, miercuri, compania.
Publicat miercuri, 16 martie 2011 in IT&C/Internet
Mariana Dragan, manager comunicare Auchan Romania, pleaca din companie incepand de miercuri, 16 martie.
Publicat marti, 15 martie 2011 in FMCG/Retail
Liviu Costache, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), a demisionat luni din functie, invocand motive de sanatate, in locul sau urmand sa fie numit directorul adjunct pentru proiectele cu finanta
Publicat marti, 15 martie 2011 in Servicii
Surse: directorul general al Tarom a demisionat
Ruxandra Brutaru (foto), directorul general al Tarom, a demisionat marti din functia pe care o ocupa de la finele anului 2008, au declarat surse din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii.
Publicat marti, 15 martie 2011 in Servicii
Directorul operational al G4S a plecat din companie
Alice Tirsea nu mai activeaza, incepand cu data de 3 martie 2011, ca director general operational in cadrul companiei de servicii de securitate G4S, dorind in perioada urmatoare sa se dedice unor proiecte de business personale, a anuntat luni compania.
Publicat luni, 07 martie 2011 in Servicii
Marius Croitoru, directorul financiar la Coca-Cola HBC Romania si Moldova, va fi numit in pozitia de director financiar la Coca-Cola HBC Italia incepand cu 1 iulie 2011.
Publicat vineri, 04 martie 2011 in FMCG/Retail
Simona Fatu pleaca de la Volksbank Romania
Simona Fatu, vicepresedinte si responsabil pe segmentele de business Corporate si Trezorerie ale Volksbank, renunta de la 1 martie la functie.
Publicat luni, 28 februarie 2011 in Finante/Investitii
Cosmina Muresan pleaca de la Zamfirescu Racoti Predoiu ca PR manager in industria modei
Cosmina Muresan, PR manager la casa de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu a parasit compania pentru a lucra tot ca PR manager, dar in industria modei, pentru designerul Stephan Pelger.
Publicat vineri, 18 februarie 2011 in PR/Evenimente
Grupului GTS a anuntat luni ca Adam Sawicki, CEO-ul GTS Central Europe paraseste compania, dupa o cooperare de trei ani. Acesta va fi inlocuit de Danny Bottoms.
Publicat luni, 31 ianuarie 2011 in IT&C/Internet
CEO-ul Intesa Sanpaolo Bank pleaca din Romania la o banca a grupului din Italia
Nicola Calabro, directorul general (CEO) Intesa Sanpaolo Bank isi incheie mandatul de 4 ani in Romania si preia o banca din Italia a grupului Intesa Sanpaolo, a anuntat miercuri institutia de credit.
Publicat miercuri, 26 ianuarie 2011 in Finante/Investitii
Alin Alupei, directorul directiei retail si de private banking al Bank Leumi Romania, a plecat din banca la finalul lunii decembrie 2010, au declarat surse din interiorul bancii pentru DailyBusiness.ro.
Publicat miercuri, 12 ianuarie 2011 in Finante/Investitii
Mandatul de director general al lui Arman Kairdenov (39 de ani) la Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a incetat la 21 decembrie 2010, potrivit unui anunt al companiei publicat in Monitorul Oficial.
Publicat miercuri, 05 ianuarie 2011 in Servicii
Vezi pagina: 12345ultima »