Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Activitatea pe forum a lui: Alin Chiriac

Data: Miercuri, 28 Iulie 2010 16:34:10
Data: Sambata, 13 Februarie 2010 19:02:40
Personal cred ca fara client, agentiile s-ar plafona. Va multumesc pentru raspunsuri.
Data: Sambata, 6 Februarie 2010 12:46:01
Am postat un subiect asemanator si la IT & New Media, insa sub alta forma. Acolo ma intrebam cui datoram evolutia mediului de comunicare online? Clientilor sau agentiilor ? Am identificat insa si faptul ca agentiile de publicitate clasice, au un rol important in cresterea, sau inhibarea acestu mediu. Asa ca putem exprima o parere despre cum au influientat agentiile de publicitate...
Data: Sambata, 6 Februarie 2010 12:06:51
Fie ca vorbim despre advertising, PR, Marketing aplicate mediului online, stim ca atat agentiile cat si clientii au avut un rol in dezvoltarea celui mai interactiv mediu de comunicare. Dar care este proportia? 50% -50% Clientii datoreaza agentiilor dezvoltarea mediului online? Pentru ca s-au straduit sa vina tot timpul cu lucruri noi? sau Agentiile datoreaza mai mult...
Data: Joi, 4 Februarie 2010 20:49:16
Chiar astazi cei de la radio Guerilla, povesteau despre alte cateva reclame care au fost, sau sunt interzise. Iata mai jos 2 link-uri catre aceste reclame: Flotene sau faimoasa reclama de la Teletech
Data: Marti, 8 Decembrie 2009 10:16:42
Sigur, advertisingul este motorul economiei; sau cel putin asa ar trebui sa fie mai ales in contextul actual. Instabilitatea financiara a multor companii, achitarea facturilor cu intarziere foarte mare dar mai ales "frica zilei de maine" ii va face pe multi sa fie foarte chibzuiti in alocarea banilor de advertising. Pentru multi advertisingul este deja un lux pe care nu si-l pot permite, iar...