Bun venit, Guest!
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!
Forum KeyPeople 27 Octombrie 2011, Puterea lui "EU POT" - Grupul de Suport pentru Coaching Craiova
Forum KeyPeople:
Domenii de interes
»
Cariere
»
27 Octombrie 2011, Puterea lui "EU POT" - Grupul de Suport pentru Coaching Craiova
Cristina Veliscu:
27 Octombrie 2011, Puterea lui "EU POT" - Grupul de Suport pentru Coaching Craiova
Acum un an sau mai mult (Duminica, 16 Octombrie 2011 12:24)
Dragi Iubitori de Coaching,
Iata ca a trecut un an de la lansarea Grupului de Suport pentru Coaching Craiova si am placerea de a va invita la primul eveniment al Grupului din seria 2011 - 2012.Ma bucur si va multumesc ca ati facut parte din acest grup si ca si ati facut posibila dezvoltarea acestuia. Sunt convinsa ca impreuna PUTEM sa facem mai mult pentru fiecare dintre noi, pentru noi toti la un loc si pentru cei apropiati noua. Evenimentul se desfasoara in parteneriat cu scoala internationala de coaching �Noble Manhattan Coaching� (www.noble-manhattan.com) si IPA Craiova (www.ipacv.ro) si are o frecventa lunara, in ultima joi a fiecarei luni, cu mici exceptii (sarbatori/zile libere).
Informatiile despre eveniment si posibilitatea de inscriere pot fi regasite in programul de mai jos:
Data: 27 octombrie 2011, intre orele 18.30 - 21.00.
Loc de desfasurare: Sediul IPA Craiova, str. Stefan cel Mare nr.12, Craiova
Parteneri: Cristina Veliscu, Coach in parteneriat cu Noble Manhattan Coaching Ltd (www.noble-manhattan.com) si IPA Craiova (www.ipacv.ro)
Facilitator: Cristina Veliscu � Coach & Train the Trainers
Cristina are o experienta de peste 10 ani in domeniul resurselor umane in calitate de consultant, coordonator de proiecte cat si de trainer si coach in proiecte de �Tranzitie in Cariera�, fiind implicata in proiecte desfasurate la nivel national dar si international.
Tema: Puterea lui "EU POT"
Agenda Evenimentului:
18.30 - 19.00 - Inregistrare participanti, networking
19.00 - 19.15 - Bun venit, informatii utile pentru participanti referitoare la structura grupului
19.15 - 19.40 - Prezentarea serii: Puterea lui "EU POT"
19.40 - 19.50 - Sesiune de Intrebari si Raspunsuri
19.50 - 20.00 - Pauza, Networking
20.00 - 20.45 - Desfasurare Activitati Grupuri: �Master Mind Alliance*� si/sau �Grup de Studiu**�
20.45 - 21.00 - Feedback final
* Master Mind Alliance � Grup de dezbatere a unei probleme de afaceri cu care se confrunta unul dintre participantii la acest Grup
**Grupul de Studiu � Grup de dezbatere pe o tema data
Inscriere participanti:
Va rugam sa confirmati participarea si Grupul din care doriti sa faceti parte la sesiunea de Activitati Practice la adresa de email: [email protected], pana luni, 24 Octombrie, orele 18.00. Locurile sunt limitate!
Alte informatii:
CSG este un grup care se desfasoara pe baza de voluntariat si din acest motiv este deschis tuturor celor care sunt interesati de autodezvoltare pe cai non-formale. Evenimentul nu presupune o taxa propriu-zisa de participare dar in vederea acoperirii costurilor de organizare va fi perceputa o contributie de 20 Lei din partea fiecarui participant.
Persoane de Contact:
Cristina Veliscu, Lider al Grupului de Suport pentru Coaching, telefon: 0722 602 967 (intre orele 19 - 21)
Oana Maciuca, Responsabil Relatii Publice, telefon: 0764 381 956
Despre Parteneri:
Noble Manhattan Coaching este o companie internationala de training pentru coaching si este singura din Europa care a primit acreditarea de tip A pentru excelente din partea celui mai important organism de reglementare a coachingului, Institutul European de Coaching.
IPA Craiova, Ro4Europe, membru al Enterprise Europe Network (retea cu 600 centre in 40 tari) asigura servicii pentru dezvoltarea afacerilor, crearea de parteneriate internationale, inovare si cercetare in folosul IMM-urilor (www.enterprise-europe-netw?ork.ec.europa.eu).
PS. Va recomandam sa aveti la dvs o agenda si un pix pentru a va nota informatiile pe care le considerati esentiale si pe care doriti sa le revedeti/reamintiti ulterior.
Cu consideratie,
Cristina Veliscu
Lider CSG Craiova
* Inainte de a utiliza forumul KeyPeople, te rugam sa iei la cunostinta regulile de utilizare.