Buna ziua,
Compania pentru care lucrez, �n calitate de Partener 2 �n cadrul Proiectului �Sanse egale pentru cariere de succes� care beneficiaza de o finantare nerambursabila acordata de Fondul Social European, a editat si tiparit Ghidul privind integrarea principiului egalitatii de sanse in politicile companiei, un instrument pentru departamentele de resurse umane din cadrul companiilor romanesti in asigurarea egalitatii de sanse. Acesta va fi distribuit gratuit, impreuna cu o carte cuprinzand 30 de interviuri ale unor femei de succes.
In cazul in care lucrati intr-un departament de resurse umane si sunteti interesate (am vorbit la feminin pentru ca ne adresam doamnelor si domnisoarelor), va rog sa imi dati un e-mail cu numele, functia si adresa la care va desfasurati activitatea, date pe care le voi transmite colegilor mei pentru a va trimite Ghidul si cartea mai sus mentionate. Adresa de e-mail este [email protected].
Mentionez ca aceasta nu va implica nici un cost din partea dumneavoastra sau a companiei pentru care lucrati.
Spor in toate!
Alina Aldea
Bun venit, Guest!
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!
Forum KeyPeople GRATUIT - Ghidul de informare si cartea din cadrul proiectului "Sanse egale pentru cariere de succes"...
Forum KeyPeople:
Domenii de interes
»
Cariere
»
GRATUIT - Ghidul de informare si cartea din cadrul proiectului "Sanse egale pentru cariere de succes"...
Alina Aldea:
GRATUIT - Ghidul de informare si cartea din cadrul proiectului "Sanse egale pentru cariere de succes"...
Acum un an sau mai mult (Marti, 11 Octombrie 2011 13:01)
Valeriu Chircu:
Re: GRATUIT - Ghidul de informare si cartea din cadrul proiectului "Sanse egale pentru cariere de succes"...
Acum un an sau mai mult (Marti, 22 Noiembrie 2011 10:58)
Sunt interesata de acest ghid.
Filip Alina Laura
Functie:director economic si inspector resurse umane
S.C.West Environ Business Computers S.R.L.
Arad, str.Ghiba Birta, nr.15A, cod postal 310030.
www.webcomputers.ro; adresa mail:[email protected]
Am incercat sa transmit un mesaj la adresa [email protected], dar din pacate imi comunica adresa gresita.
Cu stima,
Multumesc.
Filip Alina Laura
Functie:director economic si inspector resurse umane
S.C.West Environ Business Computers S.R.L.
Arad, str.Ghiba Birta, nr.15A, cod postal 310030.
www.webcomputers.ro; adresa mail:[email protected]
Am incercat sa transmit un mesaj la adresa [email protected], dar din pacate imi comunica adresa gresita.
Cu stima,
Multumesc.
* Inainte de a utiliza forumul KeyPeople, te rugam sa iei la cunostinta regulile de utilizare.