Expasiunea imobiliara in Romania ar trebui axata pe construirea de Case la un pretz rentabil si care nu necesita intretinere globala cum sunt COSTIUGELE COMUNISTE BLOCURILE ar trebui iesit in afara oraselor
Eu am incercat sa introduc un sistem de Case foarte rentabil Case Ecologice din otel special, garantate pe viatza foarte eficiente la INUNDATI ( apa trece prin ele dar nu le darima, structura ramine intacta) eficiente la Foc in Romania se construieste case pe structura metalica din tabla galvanizata nu au garantie la orice foc? se indoaie. eficiente la cutremure spun Ecologice pentruca au sistem de canalizare propiu cu sistem de repopulare a Apei menagere, scoate Apa de udat gradina, sunt echipate cu un Sistem de producerea Energiei din Piscina folosind Apa din Piscina, Case cu 3 camere 200m patrati Case date la cheie in dolarii americanii 60000 se pot construi oriunde si pot fi si Exportate in toata Europa si Orientul Mijlociu
Se pot construi cu Fondurii Europene in tot Mediu Urban si Rular am incercat sa le introduc in Romania la Cluj dar cind a fost vorba de shaga am renuntzat va rog a consulta propunerea lor
Stimate Domnule
Analiz�nd produsele realizate de firma dumneavoastr? va lansam o propunere de colaborare. Dorim v�nzarea produselor dvs pe pia?a Rom�niei, a Europei si a tarilor din orientul apropiat.
Intr-o prima discu?ie pe care am avut-o cu mai mul?i speciali?ti din domeniul construc?iilor (arhitec?i, speciali?ti in rezistenta, constructori, instalatori, agen?i imobiliari) s-a tras concluzia ca distribuirea sistemelor de case realizate de dvs. poate fi o oportunitate ca afacere. Rom�nia reprezint? o pia?a in expansiune deoarece exista un deficit de locuin?e, construc?iile ce se realizeaz? aici au costuri mari nefiind accesibile tuturor categoriilor sociale.
Va propunem sa coordonez lansarea acestei afaceri in Rom�nia si in aceasta parte a Europei.
M? numesc sunt de profesie expert contabil si auditor financiar, sunt cenzorul Camerei de Comer? si Industrie din Cluj-Napoca, care este capitala istoricei Transilvanii. Totodat? sunt membru in biroul executiv al Asocia?iei Patronilor si Meseria?ilor Cluj, av�nd contacte cu mediul de afaceri din Transilvania.
De?in o firma de consultanta financiara, in afaceri, contabilitate si audit financiar ce colaboreaz? cu peste 100 de clien?i, majoritatea lor fiind str?ini (germani, austrieci, unguri, italieni). Pe sit-ul departamentului de Comer? al Statelor Unite ap?rem ca local service provider pentru investitorii interesa?i de afacerile cu Rom�nia. Suntem consultan?i la organiza?ii neguvernamentale (una din ele patronata de George Szoros).
Dintre firmele cliente exista liderul na?ional in sisteme de alarma, produc?tor de subansamble electronice pentru autoturismele BMW si Mercedes, un arhitect renumit, firme de prelucrare a lemnului.
Aceasta prezentare am realizat-o cu scopul de a dovedi interesul nostru in dezvoltarea unei afaceri solide, durabile si eficiente.
In cazul in care sunte?i interesa?i in demararea unei colabor?ri cu noi va rugam sa ne transmite?i detalii despre produsele care le realiza?i, capacitatea de produc?ie, condi?iile de livrare, cota?iile de pre? si orice alte informa?ii pe care le considera?i utile in vederea demar?rii acestei afaceri.
Derularea unei afaceri rentabile ofer? urm?toarele argumente:
o pia?a rom�neasc? cu peste 100.000 case.
o pia?a in zona de cel pu?in 20.000 case.
Impozitul pe profit in Rom�nia este de 25%, costurile de constituire ale unei firme sunt reduse (ex. Un capital social de 100$ la un SRL si costuri de constituire 300$ sau 800$ capitalul social la un SA si cheltuieli de constituire 500$).
Pre?ul terenurilor este urm?torul:
in zonele centrale pre?ul terenului este de 150-300$/mp iar la periferii 30-50$/mp. Valori ce pot sa se reduc? in func?ie de suprafa?a de teren cump?rata. De aceea realizarea unui cartier cu acest tip de case ar reprezenta o afacere oportuna.
Informa?ii despre firma noastr? pute?i accesa de pe pagina
In speran?a unei colabor?ri viitoare va transmitem salutari cordiale.
Cu stima
Nu dau nume dar asta este situatia in Romania dar cine poate serios sa intre in acesta afacere fara sphaga ma puteti contacta pentru mai multe informatii
Cineva mi-a sugerat sa i-au contact cu ceii din Bulgaria
Bun venit, Guest!
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!
Forum KeyPeople Extinderea constructilor Case in afara oraselor
Forum KeyPeople:
Domenii de interes
»
Real-Estate
»
Extinderea constructilor Case in afara oraselor
Aurel Cioara:
Extinderea constructilor Case in afara oraselor
Acum un an sau mai mult (Vineri, 08 Aprilie 2011 21:41)
* Inainte de a utiliza forumul KeyPeople, te rugam sa iei la cunostinta regulile de utilizare.