Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Eugen Rasina

Captain, Portofolio S.R.L.

Motto personal: Nivelul unei tari se vede dupa acoperisuri si dupa spiritul comunitatii.

eugen-rasina
Eugen Rasina
face business in stil
Arii profil: Pagina personala - Info - Parteneri - Web
Eugen Rasina
Eugen Rasina: 750 lei per persoana Revelion la trei stele, in Marginimea Sibiului, trei nopti cazare, demipensiune si cina de Revelion incluse. Cabana cu 30 locuri de inchiriat la Craciuneasa cu 1200 euro.
Acum un an sau mai mult (Marti, 28 Decembrie 2010 19:50)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Eugen Rasina
Eugen Rasina: In Gura Raului, la 18 km de Sibiu, la 20 de km. de Paltinis, va oferim, la preturi excelente, petrecerea Craciunului si Revelionului, cu bucate ca la tara si confortul unui hotel de trei stele.
Craciun 600 lei/pax pentru 2 nopti si Revelion 900 lei/pax pentru 3 nopti cu DP si cina festiva, inlcuse.
Acum un an sau mai mult (Luni, 20 Decembrie 2010 21:44)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Eugen Rasina
Eugen Rasina: In Marginimea Sibiului, la Gura Raului, unde bucatele-s ardelenesti si bune, mielutzii chiar din tzara lor si biserica aproape, va invitam sa sarbatoriti Sfintele Pasti la Hotelul Bocca del Rio***.
Acum un an sau mai mult (Marti, 30 Martie 2010 15:33)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Eugen Rasina
Eugen Rasina: Pentru Brasov, Bran, Moeciu, Sambata de Sus, Sighisoara, Sibiu, Marginimea Sibiului oferim recomandari pentru restaurante, in functie de meniuri si rating, cazare si puburi. Pentru cei " on road" oferim recomandari sms pe numar scurt, functie de "GPS si vectorul dvs de mers". Alegeti partenerul
Acum un an sau mai mult (Vineri, 05 Martie 2010 20:34)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Eugen Rasina
Eugen Rasina: Organizam chermeze cu meniuri traditional romanesti, in Marginimea Sibiului si la Bran. Actionam si pentru evenimente personalizate, pe diverse teme.
Acum un an sau mai mult (Vineri, 05 Martie 2010 09:32)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Eugen Rasina
Eugen Rasina: Oportunitate in Brasov, in centrul vechi, pentru firme care doresc sa inchirieze un apartament modern, cu 3 camere, toate dotarile, parcare si vedere buna, insorit. Pretul este de 500 de euro pe luna, locatia extraordinara, langa Poarta Schei, cu vedere la Tampa si Schei.
Acum un an sau mai mult (Vineri, 26 Februarie 2010 18:43)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Eugen Rasina
Eugen Rasina: Portalul de calatorii www.garlicia.ro asteapta experientele dvs.de calatorie prin tara. Daca doriti sa oferiti martisoare unitatilor turistice romanesti indragite de dvs., pensiuni, puburi, restaurante prindeti-l in portal in sectiunea aferenta. Preturi de la 30 de lei pentru un trimestru de afisare
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 24 Februarie 2010 16:51)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Eugen Rasina
Eugen Rasina: Pensiunea mea favorita este la Poiana Marului. O iubesc de mor si vreau sa-i ajut sa le acord sanse mai mari de avea turisti. Cum pot sa cumpar un martisor de reclama la dvs. Am nevoie de fotografii .jpeg si o mica descriere in Word? Cum procedez, ma loghez pe siteul dvs si primesc parola de access
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 24 Februarie 2010 16:52)
Eugen Rasina
Eugen Rasina: Pentru casa dvs. de vacanta din jurul Brasovului, va oferim sobe tip semineu cu peletzi, automatizate, produse in Austria. Consumabilul este distribuit prin magazinele Baumaxx, la un pret de 15lei/sac de 15 Kg. Asiguram service pe o raza de 35 de km. din Brasov.
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 17 Februarie 2010 10:01)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Gheorghe Jescu
Gheorghe Jescu: Si la ce fel de cosuri de fum te-ai gandit pentru sobele alea? [email protected]
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 10 Martie 2010 10:20)
Eugen Rasina
Eugen Rasina: Te-ar interesa un suvenir mic, brodat, pe care sa-l atasezi tinutei tale? Descrie-ne ce ti-ai dori, ca simbol, sub ce forma (insigna, eticheta brodata, magnet, breloc din piele inscriptionat, dimensiune si sistem de prindere, cant.) si noi vom incerca sa il aducem in magazinul de suveniruri Garlicia
Acum un an sau mai mult (Marti, 16 Februarie 2010 16:17)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Eugen Rasina
Eugen Rasina: Vreau o eticheta brodata cu Dinamo, care se poate prinde prin calcare la cald pe tricou, de 5 x 7 cm. si un magnet de frigider cu castelul Bran, romantic, pe fond maro,de 5 x 7 cm, pictat de Diviza, in acuarela.Vreau si un tapet cu masca traditionala 50x70cm si un set de lumanari in forma de usturoi
Acum un an sau mai mult (Marti, 16 Februarie 2010 16:18)
Eugen Rasina
Eugen Rasina: Pentru pensiunile rurale oferim consultanta, cu pachete complementare serviciilor turistice si pentru optimizarea unor cheltuieli. Lansam si cateva solutii de monetizare a afacerii pe timp de criza. Pensiunile care corespund criteriilor de afiliere au posibilitatea intrarii in lantul GARLICIA (TM)
Acum un an sau mai mult (Marti, 16 Februarie 2010 16:02)
Posteaza pe Linkedin
Facebook Share
0
0 voturi
Eugen Rasina
Eugen Rasina: Consumam prea multa apa in hotelul notru. Ce solutie tehnica ne sugerati pentru a face economie la apa calda, cand e consum simultan maxim, centrala nu produce suficienta. Avem cheltuieli mari cu inclazirea spatiilor anexe, holuri, sala de restaurant, receptie. Cum putem reduce cheltuielile?
Acum un an sau mai mult (Marti, 16 Februarie 2010 16:37)
Eugen Rasina
Eugen Rasina: Suntem un hotel din Marginimea Sibiului, Gura Raului, de 3 stele si avem un grad de ocupare redus, avem turisti doar in weekend si de sarbatori.Vrem consultanta sa atragem ceva mai multi clienti si bani.
Acum un an sau mai mult (Marti, 16 Februarie 2010 16:21)
Vezi pagina: 12