Intra in reteaua TRM (Travel Reservation Management)! Chiar acum suntem siguri ca sti deja inca 4 persoane care vor merge in vacanta iarna aceasta. Pentru ca tu ii gasesti, ii consiliezi si le faci rezervari online vei primi un comision de 3% pentru fiecare (in medie intre 30-60 Euro/rezervare)
http://promo.trm-europe.ro/?partener_id=3201
Lucrezi in nume propriu, f?r? orar ?i f?r? s? dai socoteal? vreo-unui ?ef? Ei bine, cu TRM v? pute?i aduce visele �n realitate ?i sa lucrati de acasa, din birou sau internet cafe, ... din c?l?torie, din vacanta, din baruri... part-time sau chiar full-time!
Toate acestea le poti face, chiar dac? ai ?i un alt loc de munc? si mai ales ... cu un minim de investi?ii! Activitatea Dvs. se va realiza prin intermediul unui sistem online de rezerv?ri. Veti avea acces la cea mai mare baza de date de Last Minute din Europa. Cu consilierea dvs. ?i tehnologia noastra ve?i ajuta clien?ii s? plece in vacan?e ?i c?l?torii speciale in toata lumea, ?i sa ob?ineti venituri de 33-60% din comisionul nostru pe fiecare din rezervarile efectuate.
Inscrie-te si incepe sa lucrezi http://promo.trm-europe.ro/?partener_id=3201
Bun venit, Guest!
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!
Forum KeyPeople Consilier turism online
Forum KeyPeople:
Domenii de interes
»
Cariere
»
Consilier turism online
Sondaj: V-ar place ca pasiunea ?i cuno?tin?ele dvs. s? se transforme �ntr-o activitate liber-profesionista �n domeniul c?l?toriilor ?i turismului?
1 vot, 100%
0 voturi, 0%
Dragos Cojan:
Re: Consilier turism online
Acum un an sau mai mult (Marti, 11 Octombrie 2011 10:44)
Buna ziua,
Care ar fi conditiile pentru a ma putea altura echipei dvs de consilieri de turism.
Cu respect,
Dragos Cojan
Care ar fi conditiile pentru a ma putea altura echipei dvs de consilieri de turism.
Cu respect,
Dragos Cojan
Dragos Cojan:
Re: Consilier turism online
Acum un an sau mai mult (Duminica, 08 Ianuarie 2012 10:59)
Buna ziua,
Am primit in link de la trm dar nu am reusit sa activez contul va rog sa-mi trimiteti dvs alt link daca se poate.
Va multumesc!
Am primit in link de la trm dar nu am reusit sa activez contul va rog sa-mi trimiteti dvs alt link daca se poate.
Va multumesc!
* Inainte de a utiliza forumul KeyPeople, te rugam sa iei la cunostinta regulile de utilizare.