Buna ziua,
As dori sa imi expun nemultumirea vi-a vis de recrutorii,managerii de resurse umane, patronii etc,care nu au macar bunul simt de a te chema la un interviu pentru a-ti observa veleitatile conform cerintelor pe care le au.Nu mai spun ca in afara de zonele mari ale tarii(Bucuresti, cluj Timisoara etc)celelalte localiatati nu ofera nimic.....Am o experienta dar am si 37 de ani,nu am PILE, sunt o femeie normala cu o familie frumoasa, doar ca de 10 luni caut ul loc de munca si daca prin absurd sunt chemata la un interviu mi se transmite ca sunt prea calificata pentru posturile oferite. Si ce ar trebuit sa fiu...trebuia sa nu fac o facultate, sa nu ma perfectionez pentru ca societatea romaneasca nu are nevoie decat de muncitori necalificati.....sa plec din tara? Am un copil..spre ce sa o indrept ca am sentimentul de 2 ani incoace ca nimic nu mai functioneaza pe cinstite! De ce ne e frica sa apunem lucrurilor pe nume? As dori si niste raspunsuri pertinente,daca se poate!
Bun venit, Guest!
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!
Forum KeyPeople PIATA MUNCII IN PROVINCIE
Forum KeyPeople:
Domenii de interes
»
Cariere
»
PIATA MUNCII IN PROVINCIE
Oana Melania Dinca:
PIATA MUNCII IN PROVINCIE
Acum un an sau mai mult (Vineri, 07 Octombrie 2011 08:25)
Dragos Cojan:
Re: PIATA MUNCII IN PROVINCIE
Acum un an sau mai mult (Marti, 11 Octombrie 2011 10:48)
Buna,
Colega eu caut de vreo trei luni in Iasi si nimic serios deci WTF. Iti doresc multa bafta la gasit vreun loc de munca sau sa iti vina vreo idee de afaceri. Ca experienta am 4 ani vanzari si 4 logistica.
O zi buna!
Colega eu caut de vreo trei luni in Iasi si nimic serios deci WTF. Iti doresc multa bafta la gasit vreun loc de munca sau sa iti vina vreo idee de afaceri. Ca experienta am 4 ani vanzari si 4 logistica.
O zi buna!
* Inainte de a utiliza forumul KeyPeople, te rugam sa iei la cunostinta regulile de utilizare.