Nu esti membru KeyPeople? Creeaza-ti contul!
Prenumele:*
Numele de familie:*
Adresa de email:*
Nume de utilizator (username):*
Parola de acces:*
Confirma parola:*
Nume companie:*
Pozitie ocupata:*
Introdu textul din imagine:*
Esti membru KeyPeople? Intra in cont!
Nume de utilizator:
Parola de acces:
Serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2013. Beneficiaza de avantajele portalului de resurse umane!

Forum KeyPeople Publicitate neconventionala!

Forum KeyPeople: Domenii de interes » Media & Advertising » Publicitate neconventionala!
Robert Bancila
Robert Bancila: Publicitate neconventionala!
Acum un an sau mai mult (Joi, 10 Martie 2011 23:02)
Buna ziua,ce parere aveti despre publicitatea pe LCD-urile din RATB?
Astept parerile si impresiile Dvs. si de ce nu sugestiile pentru acest mediu de comunicare iar daca doriti detalii ,astept sa imi cereti pe adresa de mail [email protected] . Cu respect ,Robert Bancila :)!
Robert Bancila
Robert Bancila: Re: Publicitate neconventionala!
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 23 Martie 2011 12:47)
11 vizionari si nici macar un comentariu.Am nevoie de sfatul Dvs pentru acest mediu ce comunicare.Va multumesc anticipat !
Alexandra Stefan
Alexandra Stefan: Re: Publicitate neconventionala!
Acum un an sau mai mult (Joi, 07 Aprilie 2011 12:54)
Sincer, in putinele dati cand merg cu autobuzul nu ma intereseaza publicitatea de pe Lcd. Dar pentru pensionari reclamele la farmacii cred ca au un impact bun.
Ei au timp sa fie atenti si fascinati.
Aurel Racautanu
Aurel Racautanu: Re: Publicitate neconventionala!
Acum un an sau mai mult (Vineri, 01 Iulie 2011 11:56)
Sunt de acord cu Alexandra. Daca mesajul se adreseaza celor care folosesc autobuzul (pensionari, eventual studenti, tineri) atunci poate fi OK. Si pentru produse de larg consum; pt. produse de nisa nu cred sa fie eficiente.
Tiberiu Ionescu
Tiberiu Ionescu: Re: Publicitate neconventionala!
Acum un an sau mai mult (Miercuri, 06 Iulie 2011 00:16)
Poate avea impact doar asupra pensionarilor, cum a scris Alexandra. Este si acesta un target.
Daniela Irimia
Daniela Irimia: Re: Publicitate neconventionala!
Acum un an sau mai mult (Vineri, 15 Iulie 2011 14:36)
Subscriu la tot ce s-a spus. As mai atauga in target si studentii. Orice metoda de promovare este buna atata timp cat este bine targetata si mesajul este corect si direcr